[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Pk仔 好彩到 我見公會啲人吓吓都要十幾次先上

我仲卡撚咗喺亞卡曼 說好的好易出
勁到...
https://www.tw.playblackdesert.com/News/Notice/Detail?boardNo=8852&countryType=zh-tw

東飾品建議直接買定自己整
見佢要升到東要成180個月光黑石
邊黎咁多黑石同曜納碎片
整平過買, 歐洲人另計
台版 東命中戒幾錢?
1300e?
1e = 幾多hkd
見好似8591冇乜人直接放幣
拉消個啲係咩嚟
我都估唔到一手上,144層直接搞掂,btw我都間中打緊艾針
冇買賣game錢,game錢交易唔到
全部要自己打?
定啲人會賣點品
利用交易所差價
幫你洗啲錢返嚟
賣點品多
呢隻ac大家點睇
https://www.8591.com.hk/mall/detail/24474583
好似全部都2000幾起跳
定係自己慢慢升算
玩左幾日開左季節女巫50lv
跟緊主線任打
d裝同完季節出黎差唔多
之前有朋友5千蚊左右買左680 ,有1把黑星真5可以參考下
咁我自己升住先
因為見商城如果買寵買d禮包好似都幾舊水
諗住直接買個ac會抵d
如果買係咪主要睇有咩真5裝
寵 精靈 倉個d唔係好洗理
4隻4代寵 v飲水v負重精靈最好有
依d都好q貴,都好基本要有
同搵d多真5 畢業裝,能力低小小冇問題
我睇個d多數都冇咁多4代寵
如果筆直3000$左右係咪買唔到咩好野
都會有好野 要同人講下價
同一定要收有email既,冇email比720面板1000蚊都唔好要
其實面板係咪都有水份
好似我上面po條link面板都61x
好多千零蚊都有600左右
定其實600都係好低
圖巴拉真5+解晒日記好似係250+311,升上600真係一個月搞掂宜家起碼650先叫中級,700以上就大佬
如果想自己玩就建議上淘寶/8591搵人帶到61,唔係嘅話就搵啲真5黑星嘅炸裝帳,慳水慳力,最緊要係連EMAIL
有東黑星武都成7k起跳
得啲琉黑星但賣2~3千係咪自己練好過
唔係bar嚟 一個圈圈嚟..係血條隔離 如果你係用分離式的話
女鬥神 D招式光暈效果略嫌單調
如果可以好似降龍18掌打出龍/虎就型好多
東黑星1700E,琉黑星少一個零,你懂的刷怪刷60個鐘就買到琉黑星架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞