[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我睇好友邀請無
種田 解卡瑪日任 預購 等佢送 冇了
尋晚開個送既箱 差一格中幻馬架
呢個fake架就好似開戰鬥箱IV黑耳差一格一樣
咁pk
我想問下 我升季節個奈魯裝 石唔夠 係咪都係一路做哂d主任佢就夠數?
係,做到後面啲奈魯石會越嚟越多,正常唔會用得晒
唔該哂
依家仲有好多未做 佢又冇講幾時完個季節
9月24完
有寫
9月28先啱
自膠
再加左
但唔解離線冇個石升奈魯裝,尋既解左成晚先成功轉到一件圖巴拉
你係咪揀左古代人石室開始玩,嗰條線其實宜家唔係幾岩新手玩,反而係雪山,跟住跑就成堆嘢送,好輕鬆
係呀,頂
我見話古代人故事線岩新手了解 頂 點算
我果斷轉左
2-3個鐘就做得哂同升得好快
古代條線勁煩,跑雪山順住去你就會升得好快
好心佢就建議新手揀右邊,左邊勁慢
我睇youtube 教古代
好彩玩左幾日,可以重新黎,d石太唔夠用
古代係岩嘅,成個劇情從頭到尾咁去,係辛苦啲,捱過就會好好多,但如果諗住之後繼續玩,我覺得可以雪山跑完,之後再慢慢跑過,因為你跑完雪山,全身最少真1圖巴拉
齊左裝
有幾個問題
主線係咪推到尾?
整裝個啲道具仲有冇用?我見黑石換忠告
有冇咩任每日都要做?去整之後既裝
碼錶係咪等高啲技點先copy?
謝謝
季節裝推到繁星就好吃力,之前嘅都可以做,每日任務對整裝嚟講冇明顯幫助,主要都係要靠打瓦倫獵場賺錢/農月餅/黑魔力;碼錶建議可以62先用,咁就可以copy一隻62+多技能點嘅角色
copy個隻角既裝係咪要整定一套?
定係本身個隻轉哂比佢?
用起始黑石點套東奈魯,之後拎去換錫蘭裝,但 copy完本身個角色會變成一般角色,所以最好copy嗰隻都係你想玩嘅,唔係嘅話你就要畢業了
尋日入坑揀左古代石室開始,屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞