[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
依家有活動,有無巴打有去納克希恩狩獵打到粒天眼或者天眼粒保底出離?
依家熟練1500幾,打咗10幾粒鐘草犀牛,一粒保底都無唔知係我運氣太差定係根本唔會出保底
之前上期有出過2粒,好似1100熟練左右宜家專心等5個星期後合藍水
用有魔力去割草原雀皮好似易啲
升到匠人得1粒表示升到名匠就轉打象
有冇人想趁加倍 拎埋個城buff 50%掉落加成黎刷紅水/藍水
順便體驗下打據點戰?
有興趣既話可以申請加入Imperial
申請書上面打From LIHKG/連登
歡迎新手/回鍋玩家
尋晚終於靠支線上到61lv
今晚整埋啲裝同打埋回音就收得工
要快啦 季節今晚就完
成唔成功上到尾班車?
上到
仲整埋第二個角色用埋個碼錶
又可以準備定下季了
想問巴打割雀皮跌保底嘅機會高唔高?
依家納克希恩狩獵連保底都唔出唔知割雀皮會唔會唔同
保底一切都係睇熟練,藍水冇咩特別都係唔好掂天眼先
珂賽爾依家仲勁唔勁想玩
唔勁
解V飾任,刷怪賺嘅>生活,你有錢基本上所有裝都買到,除左top tier嘅飾品btw回坑可以打紅水
去邊打
更新完之後紅戰多左 我都想試下
要解V飾任/V王裝,最理想嘅地方就係廢墟,但如果你會自己買古語打嘅話,你可以打海底/半獸人,後者要小心啲唔好比人打死
呢兩星期有活動 可打右邊黃格果堆怪
但如果你乜都無 打左紅狼部落粒紫眼好似賺錢的
多唔多人就唔知 但而家啲雜物價值buff左 時薪好似都上億
Btw想打紅藍水又無公會可以入呢個公會打 呢兩日仲有主城buff 打紅藍水地區有掉寶加成 而家仲有位可以入去體驗下

有冇人想趁加倍 拎埋個城buff 50%掉落加成黎刷紅水/藍水
順便體驗下打據點戰?
有興趣既話可以申請加入Imperial
申請書上面打From LIHKG/連登
歡迎新手/回鍋玩家
宜家紅狼謝勒汗呢啲地方都有錢好多啦,起馬唔洗蝕住錢打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞