[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
PVP最勁依家仲係男忍?
終於T3藍裝唔整住了
有無買商城時裝,勁靚
新手直接買個季節畢業ac定自己玩上去好
未買等佢減價先
如果你多錢嘅話,可以直接買個幾千蚊嘅帳,有時候係好過自己課金
幾千又太貴
諗住幾舊水買個ac易啲起手輕鬆玩
有咩圖巴拉裝真5個啲
定係自己玩都好易有
幾百就算啦,圖巴拉自己玩就有,最新手裝黎而家
睇8591平極都500起跳
如果呢個咁又貴唔貴
https://m.8591.com.hk/mall/detail/24517177
唔介意嘅話上淘寶搵人幫你整就得,全套東圖巴拉一樣都係400-500,幾個鐘就搞掂,佢地成條team,做熟晒
搵人帶你上61 再買通行證解埋周任夠你全東裝
運氣唔夠都係差1-2件飾
係,好似都有3-4個龜裂正常都夠晒上
新手一問,請問覺醒諾娃點show星之氣息條bar出嚟,UI設定搵唔到呢樣野
其實要唔要提早畢業?定照玩到佢完季節ser為止會好d?
冇玩,睇下有冇其他巴絲答到你
如果你係新玩/回坑,同時呢個角色係你主號,會建議你提早畢業,之後就去改良王裝/真5飾品,有無限紅水需求就打完再去沙漠,去打礦山/監獄/亞克曼/廢墟賺錢,一畢業個AP比較岩打亞克曼,宜家會建議你解下日記拎AP DP先
我唔建議,我會想佢地養返把真2紫星/真4黑星再出山
D季節黑石都好值錢
都岩嘅,反正未咁快有錢改王裝住,唔係為左烏拉貢鞋嘅話的確可以儲錢先
上面條link隻ac o唔ok
不了,除左把黑星 有啲feel

我新AC玩一頭半個月都勁過佢
全部基本野老老實實,新手而家追真係爽好多,又送野又不停季節
當然東黑星就一樣睇命水,玩左幾年都未點到一把
係咪跟主線去做就得
玩隻女巫打主線
打啲小怪做任都唔夠力
想問下依家男忍打怪勁唔勁
繼承定覺醒好啲?
正常,keep住點奈魯,點到有圖巴拉之後就會開始好好多
新手想問問波勒格尼爾銀塊係咪轉曬做銀幣就得 駛唔駛專登keep?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞