[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
點解帳號要用account?
明明中文可以表達嘅字
點解要格硬插啲爛鳩英文入去
唔係唔鐘意中英夾雜
係你啲傻鳩夾雜得好核突

Sor9其實我都唔想咁明確指出個回力鏢
但你d論點真係連小學生都不如
基本上你係講緊”我講既就得,你講既就唔得”

Btw答到玩valk個問題未?
條蛇鼠一窩既半夜時分終於上水喎,但佢完全諗唔到玩valk有咩問題唯有靠嚇
仲有新手玩咩最好呢?玩左6年肯定俾到好意見啦
其實有咩問題呢小朋友,你中學畢業未
其實正常有讀過大學講野都好多中英夾雜
因為大學上堂多數都係用英文,好多時連中文term都未必識
懷疑有人中學6年用晒黎玩bdo之後出黎做正宗勞工
屌我覆錯咗,唔係想話 Ching,條傻尻啲英文同用字真係
Btw

https://youtu.be/YQMSirZ0_0I

“除左辛苦之外我搵唔到其他形容詞“

想知點解釋
想知刷半獸同海底得唔得
如果唔得都係建議用覺醒女狂
始終熱潮有限
我等正宗努工同半夜時分答左再答
想我答就叫佢地出黎回應

最鐘意撚柒頭
Ching 呢條4104好撚癲的 幾個月前既情況同今日一樣
一面倒個個都屌柒佢但佢就眾人皆醉我獨醒 屌哂你地全世界 永遠唔會覺自己有問題
條FF傻西有同聲同氣既就衝埋去含撚cls

Btw好想同bdo專家玩左6年既正宗努工同半夜時分對答案
兩件垃圾肯上水未?
究竟valk點辛苦法
叫新手打人馬
人唔笑狗都吠
咁撚多地方打
唔講啲乜

紅狼 廢墟 納克 森林人馬
季節裝夠晒打
又有無限水打

叫人打個比人放棄左嘅地方
之後就話好輕鬆好輕鬆
返去打草甲蟲啦
笑撚左,
你老味以為有人撐佢,
我以為我脫撚左節原來依家係咁講野
佢講野應該係abc式?
諗住覆894點知無睇清楚,差啲講嘢要 learn 埋 him咁 中Eng夾雜
我識嘅純abc 多數都全英文對答
未見過純abc 係中英文咁夾法囉
偽abc就會咁夾
公道講句啦 女武神打軟怪ok的 季角刷下紅藍水就得
但而家最賺錢既獵場都係打硬怪 女武神可以企埋一邊了
咁人馬有高白熱潮 的確係好賺的 呢點冇錯
但如果係片入面個位師兄嘅裝備 應該係刷緊更高階嘅獵場
而覺醒女武神打硬怪就真係表現平平 純粹用愛發電
宜家裝備提升得咁快 新手好快就可以脫離打軟怪階段
與其推薦新手一隻打軟怪快嘅職業 不如推一隻可以盡快打繁星 半獸 海底呢啲中階獵場嘅職業
上面問緊半獸同海底呀on9
答啦,valk得唔得呀?
係呢到都係推薦咁多位新手玩覺醒女狂
由初階獵場打到地下寺廟之前都係輕鬆到爆
反正宜家新手唔洗諗咩pvp
想玩pvp等索拉雷
今年可摸耳推爆依個post?
要靠4104發功
正宗努工你在嗎?
很想貼人地用valk刷orc d結果俾中五那年睇呀
你可唔可以上水解答下先

仲有點“除左辛苦之外諗唔到其他形容詞”法,唔該可唔可以講詳細少少
同俾個新手最佳開局黎學下野
或者你直認其實你係唔識亂噏的,白玩足足6年,都ok
可以貼住一d先
淨低既等半夜時份個件廢物答埋再貼
點解要貼人地呢?
點解唔自己用下先呢?
你咁樣做同啲世界大賽做得到,
平常人都做得到無分別,

用家嘅感受唔計,
一定係睇片最可信嘅,
有守護者無腦1234刷怪係要叫人玩女武,
我覺得你似水人多過教學囉,

版上有幾多人都講叫人守護開波,
硬係扮睇唔到點都要話女武好好刷?
岩岩1h 3條德柏腰 好爽
究竟你答到valk刷半獸同海底得唔得未呀?
你答啦仆街
識唔撚識字架屌你
其實你個腦係咪裝屎?
劉以柒,半夜時分,正宗努工
3柒講野都係語無倫次冇內容冇論述,睇又唔識睇內容,只識靠語氣黎分對錯

人地中五那年簡簡單單一個問題
“Valk刷半獸同海底得唔得?”
勁撚耐都答唔出

一個追撚含
一個遊花園過政府高官
一個柒下柒下咁又唔係答走去講debo

台服真係人才輩出
Cls

希望訓醒會見到d呢三件垃圾有少少長進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞