[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
刷到蘑菇了,我發現係我亂+技能先唔夠打,我想問下師兄,d人話掛網 係可以自動打怪?
冇自動打怪 係打草人 主城會有個訓練教官定咩
買本技能/經驗書就可以 買到最大個本好似係10個鐘 效率就
有巴打答左,講真掛草人不如去掛釣魚你可以點一點真2/3圖巴拉飾品用住先,都比到唔少AP你,用黑石換層數點就得,真2/3好易就點到,20/30層基本上一定可以真3,之後就目標武器+防具真5,最後先全身真5,另外如果你係第一隻角色,你可以考慮下圖巴拉武器+防具都真5就去畢業,到時候就可以著卡普裝,你個人61lv應該送齊4個部位,數值=真5圖巴拉飾品
睇左攻略冇 [特別支援]普加爾的傳書 呢個任
要普通角色先可以接,你係咪用咗季節角色?

※ 以上任務每個家門僅限完成一次,但季節角色無法接取任務,必須使用一般角色或已經畢業的季節角色接取。

如果你係用咗季節嘅話咁遲下再接都可以
睇漏左呢句添
仲要搵gm回復卡尼溫
開始唔想玩龍女
冇所謂,你衝過一把其實都好易,唔好浪費個回復機會
在【2022-05-18】更新後已有新增可額外獲得【卡尼溫覺醒武器】的【[每週]卡尼溫覺醒武器】任務,而此任務接取條件如下:

在完成覺醒任務後,且是在[特別支援]納勒錫蘭的強悍覺醒武器任務進行中的狀態,
為非季節角色時可以透過爾提諾巴的武器商人【特爾嵐】接取。

9點鐘仲覆 又覆得幾快
有無香港公會收人?
佢地條team唔知係咪廿四,但GM係
有冇正路啲講pvp pve tier 既片
想搵新職玩
啱啱重裝玩返
係咪重新上路比較好
舊ac有個56lv女巫
開季節重新上路,全套真4王裝,舊裝可以全部先留低,或者你想skip嘅話,可以用女巫清埋梅迪亞新主線+三個鐵匠先,之後季節就可以簡化了
好 重新上路算 想睇下劇情
唔該巴打
主線d大boss好難打 大家係組隊定solo
有冇衝下季節角裝備,正常應該輕鬆
得把武係季節裝啱啱打完隻boss
見到又有條友打 打咗十幾秒佢就死咗
我都係狂啪水先夠打
暫時都覺得幾好玩既
但想問下後期會係玩啲咩去展示成果
同埋我已經點爆哂覺醒技 剩返既技點點埋主武?
唔少人打完雪山主線先玩返石室所以佢地唔難
而家拎到set奈恩好打好多
用新手d垃雜裝打隻boss打成5分鐘先殺到
呢隻game後期基本上係玩PVP,玩嘅就係技術同職業,要型嘅話就可以考慮去刷寶物神器無限紅水宜家可以話係必須;技能點方面冇錯,主武有啲通用技,可以點埋佢
石室主線真係好唔岩真新手玩,人地雪山都唔洗點打怪
暫時得16粒紅眼
2隻介 同亡靈做bonus
第2個ac先揀雪山諗住睇劇情廢事飛
原來可以玩返轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞