[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
去打蘑菇(波黎之森).好打又多技能經驗,新手場一流
睇你想快定慢,快就用+60
唔急+40都夠沖
巴哈有人出左篇季節畢業後嘅裝備育成文章 可以參考下

用60,之後輪住嚟炸,衝到80層就留低,如果你諗住留低60層就40層開始強
咁咪好多會跌返真3
一般都唔會炸咁多件嘅,你仲有一個做法,就係用起始黑石整多套圖巴拉嚟點
買完琉黑星主武
儲錢買琉黑覺武定東烏王塞卡普好
上面個巴哈post就叫人唔好但又有人同我講東烏王好過

其實圖巴拉耳環同介指洗唔洗做夠一對真5
我見送個D耳環介指同真5一樣
攰 甲頭手鞋副武 輪流衝
本身全真4 而家頭鞋真5
甲手副武真3
忠告得返一堆30以下
同60 70 80 各一兩張
有能力就做埋,可以比分身打王用,起始黑石可以點多套東奈魯,用嚟換錫蘭紅茶裝
100%用左了?你之後用起始黑石點多set甲手副武,到時一齊衝,順便可以用40層嚟疊層

EG真4用40層直點真5,你咁多件都上唔到炸炸下就60層
100%用左 係咪得一舊
要點多套真4 都要好多層數
係,但打驚慌失措嘅阿普阿魯都有機會出

可以用黑石換30層點真4,最多炸返落真2
揀左紅狼打諗住打粒紫眼係咪好天真
59了見攻略可以做任升?
冇衝突,夠打就得,順便刷紅水,btw係,巴哈有攻略
意思係喺steam求其買嘢 定係要買black desert啲 dlc 因為我steam地區係香港黎
我以為你講緊steam個地區,咁應該係隻game綁好左,我都誤解左Tim,可能你要問下官方先得
起始黑石點多套
姐係點套奈魯再換圖巴拉?
無錯我宜家係最後嗰件整夠三件,4上5嗰陣就可以點三次
你夠技能點數咪轉場,個邊純粹低門檻又多技能經驗,最啱新手入場打
想升煉金交箱係咪勁煩
要收集好多材料?
莎亦係咪好廢而家?
想問下ps4有冇突發免費嘅時候?好似唔係好覺,如果冇我就捕返pc

利申:想入坑好耐,但又覺得唔急住玩,成日等做免費仔嘅極窮J
點解有D死神甲冇得衝冇得易
活動拎返黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞