[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
佢好似係問你?
你係咪中文都唔識?
問你嘅問題點解要我答
想問下你係問我女武神打唔打到半獸定海底?
定係你想問數字人?
開始懷疑你有閱讀障礙

想知刷半獸同海底得唔得
如果唔得都係建議用覺醒女狂
始終熱潮有限

成段野係覺得女武神刷怪難度比覺醒守護者高
而且佢係想要喺你手上
拎到女武神刷怪快同容易嘅證據
唔係問我喎
….
我問你嘛
你又話佢地答咗你再答

即係我冇理解錯

不過我都想睇吓佢有咩高見
唯有我都順下佢意覆你啦
因為佢要我覆咗佢先肯答吖嘛

我覺得女武神刷到海底同半獸
但綜合體感 操作 速度
佢一定唔係一個新手向嘅職業
我會推介用覺醒守護者做新手嘅開始
原來提左我個名咁多次
係咁提起我托柒咩都冇諗住參與討論
講自己野又唔得 依到你架?
晨早block鳩左你啦 你講乜都費事再主動撳黎睇刷多幾隻怪仲好 你慢慢自high啦
原來提左我個名咁多次+1
又話唔再覆 又忍唔住想gut下我
丫但搵唔到野講 唯有攻擊下個名
小學雞到癲
岩岩打完據點 想問美服係咪要朝早起身打據點?
下個POST應該加番台港澳服,美服個D自己另外開POST啦
過左咁耐你條閱讀障礙終於明

咁而家真相大白啦
刷得到丫嘛
新手都刷到既centaurus撳實兩個制就時薪6-7億
你提d紅藍水場都可以咁刷法
但為拗而拗要走去講d新手冇咁快刷到既半獸海底
結果一樣係刷到

跟住要格硬講咩綜合體感 操作 速度
可以係新手場撳實兩個制就已經贏大部分職,就叫一定唔係新手向
反而Awak guardian hotbar 1234就叫係新手向
係咪又閱讀障礙緊?
同一隻game 唔同ser 都可以有優越感
我有話新手裝刷到咩?
我有講咩面板刷到咩?
335攻有咩地方刷唔到?
我唔明你想斷章取義到咩程度

我一直就講緊新手唔建議玩女武
係因為要有一定程度嘅裝備先可以玩
同樣新手裝東圖巴拉一套
大把職業嘅效率會好過女武神

海底 半獸 依啲場245攻女武
可以點樣用速決輕鬆打呢呀大師?
不如你搵啲圖巴拉裝嘅女武神淨係用速決打到半獸海底上黎睇下先?
你睇字啦仆街

屌你老母同d文盲講野真係好撚攰
由..由佢啦
講咁多你玩乜野職業乜野面板呀大師?
同我講女武神乜乜柒柒
我又好想了解下呀大師你有幾咁出色囉
定係又講咩pve玩家夠打怪就算呀
講得半獸同海底都知唔係講緊阿圖巴拉掛
定你想講原來Awak guardian用圖巴拉已經刷到?
覺醒守護圖巴拉打唔到?
到你白玩隻黑沙了
想問下我玩咩職同咩面板關全世界(呢度除外)都知valk係新手場係屈機咩事?
你可唔可以有次講野係make sense?
我真係好撚攰了
想睇片了,係咪賺得多過人馬
講得半獸同海底都知唔係講緊阿圖巴拉掛
定你想講原來Awak guardian用圖巴拉已經刷到?

咁究竟你眼中半獸 海底係新手場定唔係新手場?

2個回應有矛盾囉呀大師
本身中五那年就講緊
用新手裝備(圖巴拉)
相同面板下
女武神要打人馬
女狂就打緊半獸 海底
相對熱潮嘅消耗
係會建議新手玩女狂

依家比你講話打得半獸海底就唔係講緊圖巴拉掛
但人地嘅意思明顯係新手裝圖巴拉
想知刷半獸同海底得唔得
始終熱潮有限

雖然無主語謂語
但驚你呀大師睇唔明
我用返香港人講嘢填返完整比你睇

想知女武神刷半獸同海底得唔得
因為女狂做到嘅野女武神做唔到
始終熱潮有限,
用係半獸海底點都好過用係人馬上更為有效率

我相信中五那年成段野應該係咁,
而大多數黑沙玩家都會同意我嘅理解
半獸海底呢d唔撚係新手場

屌你老母真係好撚攰
你條盲毛再唔明就算

1 我提出valk新手場屈機 (例子:人馬,紅藍水場,都可以撳實2個制咁刷)
2 中五那年包拗頸,人馬時薪7億唔鐘意,話agris有限要講半獸海底呢d中階獵場(#916自己睇,佢自己叫呢d做中階獵場
3 你條幾隻字都要睇幾粒鐘睇幾次先睇得明既文盲,冇人講過endgame裝就走去話33x攻刷咩都得,轉個頭又變左圖巴拉

當中五那年為拗而拗要講半獸海底時,已經唔撚係講緊圖巴拉裝,因為呢d係“中階獵場”
所以無論valk係呢d場咩表現
都同“valk係新手場屈機”呢句係冇衝突
除非你條盲毛要將中階獵場或者半獸海底歸類為新手場

明未呀?
“矛盾”?
屌你弱智咁
睇#916啦文盲仔
佢叫半獸海底呢d做中階獵場呀

仲有,有片guardian圖巴拉半獸海底時薪7億以上未?想學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞