[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
一隻角色要60齊哂技先試到,繼承覺醒之後嘅操作玩法完全唔同

可以開隻高級角色試下先
高級角色開完60就直接玩得?
試技用 冇得拎岀去打
等下次有掉寶活動先去刷 反正你都有大火
唯有係咁 反正大火都唔驚會賣唔出,隻驚好似越嚟越多人玩咁btw下星期終於上T3船,好感動
我今日都係咁,打打下成隻驚hand左,幾次都係咁
啱啱玩翻 有冇巴打教路季節升級流程
跑完一次主線到56 有啲迷茫唔知點上60
搵人帶你吸經吸到60,自備530%(里程都有得買)+傭兵600%(3個200%合1個600%),200%(120分鐘祝福),戰鬥之書,400%文物+光明石,小黑100能量換20%,季節送嗰粒鍊金石開buff,開季節箱拎buff,好似差唔多

如果真係搵唔到人帶就上淘寶搵代練,最多10蚊一個鐘,2個鐘點都吸到上60btw上巴哈有個序號帖,入晒入面啲code佢
營地10% 經驗靈藥15% y制好似有得拎100% 去到59lv
岩,實在太多
新手想問吓如果想小課嘅話有咩可以買
宜家卡緊59lv 買左通行証
新手一問
隻game 值唔值得玩
多唔多聯手玩既場合
帳篷同女僕,另外主要要嘅角色可以買負重
價值禮包建議長開,白樹同殘月選擇性購買

唔急就等折扣先買
九成時間都係單機,刷怪過程重複又悶又長時間又成日斷線卡bug

不過都值得一玩,歡迎加入打鳩啲翻牆玩家
唔該
順便想問埋59 升60打左幾個鐘先60% 經算唔算正常
睇你打乜有冇開齊經buff 先講到你知
不過正常開齊嘅情況係好慢
正常,後面好難升,我玩兩年仲係得62
而家最高好似得67

不過個等級唔係大影響,唔洗刻意追求
但隻game至少要62lv先叫開始遊戲
點都要升埋 唔係技都學唔齊
岩岩出嗰陣玩過一排就冇玩
前幾日睇見到隻新角覺醒幾型就down 返黎玩 不過睇巴哈啲人話覺醒幾廢
終於整完死神頭,二手渴望一手歪斜運氣返嚟啦
新手想玩梅花
而家勁唔勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞