[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
剛剛被人打沉船, 依家好惱
咩生活最易賺下錢 仲用緊醃菜裝箱
料理掛醃菜升上道人,之後買巴餐交道人箱

手動就狩獵打鹿賣肉賣血

半掛機就跑船
係咪班大陸仔,好撚煩
唔係, 我玩ps4版, 比日本仔殺

早知得返半條血時轉線唔同佢駁

打沉完我隻船, 再開炮殺埋我個人

最仆街我返漁村想搵返佢出黎, 全部分流都搵佢唔到
直接交易所買黎交?
高效率
當你料理千4熟練每日交200個箱,2億幾扣埋成本大約仲有1億幾收益,但只係每日用10分鐘時間
而如果做埋其他流程,要用更多時間,又要識得點整材料,每日用多過兩個鍾,都係賺多少少

相反狩獵簡單直接,又可以升埋採集,算係生活入面有最高收益,賺到嘅錢升生活裝,熟練提升直接增加收益

出面新手而家刷怪3億起跳,生活要追得呢條路
想問吓各位大佬,三個option

-350e買把故紫星點東
-自己整把紫星點上去
-用本身把tet黑星點東

有5-60k cron

係咪第一個option最好
季節必玩,好多嘢送,又有層數,重點係可以換真5卡普飾品,你可以等正身發育好啲啲之後搵人帶你,我1月回歸,4月嗰季都係用左12個鐘就61lv+全套真5圖巴拉
有冇考慮直接儲夠1700E我執行緊
想有自己個名 同埋要儲夠1700E 真係好似返工咁
師兄都係打海底儲緊? feel到儲到一半一定想亂洗錢
一定係3
黑星主武定覺醒武好?見有人話做把主武先
黑星主武

想問我依家有60億 之後可以點做 目標可以打到半獸人
同埋有啲咩獵場可以刷錢過渡 肝咗紅藍水
唔該各位大佬
但3我頂盡都係得15-16吓 成日見到啲人點2-30次都唔上
冇咁多costumes
改良埋啲王裝上東 落海底刷錢刷卡普先 記得做東飾日任整東月牙
起碼機率高啲
飾品改良揀錯咗納克耳環係咪rip得
唔會買350E果把啊?
1係買真2 1係買真4...
買粒貝心
主武怪傷多過覺武,所以唔睇AP就主武先,不過與其點真4,你不如儲錢買真4
你意思係潔提娜?
呢個星期死左去雪山打火,宜家終於一半,希望完100%前可以打到70-80粒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞