[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
係,上次只係改左藍色魚高價少少

同樣純掛機會建議馴養比較高收益
依家複蛇咁低價...點賺
但官網嗰個唔係要俾百幾蚊買唔知咩包咩
啱啱出嗰陣好似先玩過吓

今晚再睇睇
升lv 地獄
有冇公會收新手?
依真係唔算地獄了,
季節角好多buff,
跑主線無腦56,
之後去某幾個熱門打怪點
eg 寺廟/樹/海底,
叫人++吸經多數都願意比你吸到61,
56>60食齊野半小時內,
61都係1hr左右,
之後lv隨緣,因為無乜分別
Steam同官網d game package一樣
最平個package只係得game pass冇其他野70蚊港紙左右
早幾日有1折但已完
唔知課金價錢官網同steam會唔會有差別
入到game冇分別都係同一個server
不過如果你個account係官網開既咁就只可以開launcher login唔可以用steam login你官網account
如果你玩多過一個account既話咁可能用官網launcher係方便d既,steam版係跟返你steam account冇得轉
基本上冇咩分別

Btw而家入坑好時機
仲有4日時間可以攞9月尾時送既一堆野,其中包括d新出既衫
例如下面呢d

係game去coupon code度入MEMO-RIES-TOGE-THER就有
仲有其他code可以入不過呢個送最多野

而家新手推進度好快
Season服送你好多素材同d裝易升左好多
新account都可以1,2日做完
Season仲有幾日完,不過最重要個獎勵好似20lv就攞到,其他野攞唔到都冇咩所謂
跟住黎緊就出新職又會開新season

升lv直程可以做跑腿任做到上61連怪都唔洗點打,幾粒鐘就搞掂
61以上d lv只係多少少能力值同送d黃豆俾你

最近改到連技能點都唔洗刷
求其玩就可以升晒d技

新加傳送功能
解完任全部城d倉可以隨便用,唔洗推主線任就可以用到主線後期d城既倉,課金開倉位都可以慳返
仲會送你一件end-game防具

黎緊下星期10號有另一個宴會
同上面講9月尾送一堆野個個同規模
肯定又會送好多野

不過建議玩既話玩美服或者歐服
除非你想同大劣人玩或者體驗下做窮人既滋味
美服資源最多多人課金,好多野你可以用game錢買到,例如而加仲做緊既Black Friday sales勁多人課金,差唔多所有新出既衫都可以用game錢好快就買到
歐服唔多人課金,裝既價格普遍高過美服,不過玩家人數最多,總會搵到d正常人同d啱你既公會
台服冇人課金物價特別高,仲有聽講送野特別少,同埋重點台服主要係俾台仔支那人玩,呢d人普遍係咩質素我諗都唔洗多講
POST頭幾個休閒公會應該都收
有冇人一齊玩 有冇dc
通常得公會小圈,唔會有大GROUP
得台灣有
東黑星你哋會唔會買防爆石去衝

有兩張241層
等鎚仔
星期日宴會 會唔會送

之前儲咗4把叮4野乜撚都冇
呢隻game玩左好耐 一開始玩出阿勒沙比人當狗打
呢家出阿勒沙都係比人當狗打
pvp唔勁 小打架 試過比同ap既人秒(同職) 自己打佢就扣得1半
dp方面我仲要高小小 自己輸係邊都唔知
再提升面版個成本大 飾品係同1個獵場打左3個月
得1隻琉戒 其他都爆晒
呢隻game要裝勁 好食時間 除非好好彩
我除左防具 未上過東 除左圖巴拉
武器黑星衝左唔知幾多次 到認命食19階卡普
有冇大佬教下點樣先發到達
好滾動懶得打大火,掛咗交易所半年都有,突然今個星期兩粒都預購到
阿勒沙有兩種人
一種係黎刷怪嘅,打唔贏就會即刻走
一種係黎殺人嘅,會開紅殺到你走,而呢啲人殺完都唔會留喺度刷怪,通常佢哋都係齊哂裝,你唔好諗住打得贏

最後就係建議慢慢享受吓遊戲嘅過程
第一種就係我 為左50%入去 比人打/殺 就換線出返黎刷怪
我次次預到同職勁過我既都會R水吹
雖然柒咗少少 但大多數人都會講返你衰咩
我次次到同職勁過我既都會R水吹
雖然柒咗少少 但大多數人都會講返你衰咩
打怪

入坑最佳時機
升到20lv免費玩
出新女
有冇清同我一樣瘋狂斷線
好多香港player都係咁
用咗vpn先冇事
赫敦半獸人果啲唔係去指定分流就有咩?

琴日更新完冇晒
指定分流再禁右上角既赫敦制
頭先研究到, 垃圾ps4版黑沙

更新完用繁中會彈game

紅戰就快lag足一年, 因為lag機死係d泡狗同死日本仔手上真係火都黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞