[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我想問STEAM版係咩服黎 我見佢90%OFF又未玩過
買左GAME仲有D咩要俾錢先玩到?
Steam會連翻台服,不過建議用翻官網

Steam買game=官網登入劵,其他野係商城制
唔課金既話 玩得開心咪得
[quote]

整理左仲存在既香港公會,有錯請指正/遺漏歡迎新增

你呢個問題問得真係好:休閒公會
哥布林平權組織:休閒公會
Imperial: 主要打2-4階據點戰,不定期有城戰獎勵 多活人
鬼見愁家族: 休閒據點戰公會,主打1階據點戰,多活人
彌敦道玖號:休閒公會
不想努力了: 休閒公會
乂貓窩王宮乂:休閒公會?
鬼見愁家族唔休閒啦成日比人追殺
咩事
好似上個禮拜見佢比幾個復仇宣
之前係零晨見到成班係ALS繁星清場大屠殺,利申在場刷緊黑耳
D人話唔係玩開打獵,1500熟練唔好玩炮好D
但係挖雀皮真係太窮
有冇公會收人
垃圾驚 尋日打撚左六個鐘廢墟 大半時間開足300% 其餘250% up 淨係跌撚左一粒黑碎 幾粒紅碎 on99
但你應該都打左十幾廿億出嚟 都賺啦 可能好快出針
宜家打左百五萬雜 出咗四支波波 我估自己應該都係要打幾百個鐘先出嗰啲非洲佬 唔知係咪打寺廟真係會易出啲

btw 怒鏈同黑碎個drop rate 原來都唔係差好多 62/73
前日去左雪山打火,打左一個鐘我決定返去海底繼續等預購btw寺廟多人一齊打,打得快係爽好多
出咗幾多粒細火? 一粒鐘一兩粒都要打成六七十個鐘

我應該打夠二百萬雜就上番地面 日日困起廢墟好撚壓抑啲古語應該都夠我打成個禮拜
1個鐘2粒細火,果斷放棄,廢墟有up時薪其實好爽,不過真係太多人我宜家都仲有1700古語喺交易所,完全唔想打
1個鐘2粒已經好好

100火幫++
頂唔順啦,好彩岩岩貝爾開到心臟,即時開心返
每周季節任要打4000隻怪
打到2046
同埋59lv有冇咩快捷方法上到61lv
你得返幾日搵日帶你吸到60,之後做支線吸到61,之後就係全身東,去季1搵人吸回音啦
搵人俾你吸經
而家去到59.6%
支線任係咪跟呢個做就得
https://www.tw.playblackdesert.com/Community/Detail?topicNo=28547&topicType=101#
冇錯,最緊要係陳戈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞