[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
唔會啦,月牙話晒得20AP,你遲早要換東怒戒/東廢墟,反而納克15AP 5DP,再上只係得黑耳/黎明可以揀,不過的確20AP喺中期係好吸引我之前都係揀月牙,宜家換晒琉怒戒,隻月牙就比我換左做納克了
好的黑沙新手太多嘢做所以我呢個星期鳩農紅水算 差仙丹
你之後要做嘅主要係預購王裝(宜家斷晒貨),儲錢買貝爾,未有琉黑星就睇下自己點定買,再次要啲就預購大火整死神頭/死神甲,先堆AP上269,之後就長住廢墟(仲可以順便追夢),農到改晒成隻納克+王裝上改良4階就可以落海底(但海底唔整瘋狂有機會少錢過廢墟)要追上650面板唔難,暫時用650嚟做目標先,有時間就清晒啲加AP DP嘅日記,仲有長期打怪記得解馬加漢之書,將熱潮變150%
諗諗吓可能自己整多把真4黑星(順便疊下層用黎點紫星)再轉做紫星點上去,好似最smooth 又唔使驚真4黑星點得個吉

有諗過直接買真4紫星,不過太貴 要儲好耐錢 (我得crons 冇乜錢 d錢要用黎改王裝)

買真2又好似會miss jor個曡層機會 聽過唔少人疊到差唔多二百層
火花你肝爆佢應該OK

今日出左艾針 計埋以前打嘅雜應該arnd 300萬雜出貨 好撚欣慰

打嗰時成日撞到條友 佢話佢打左26支波波都未出

我完左活動應該出去清一清古語 再打埋支亞針 就可以搞吓啲裝備

到時都應該係去雪山打火 (喺廢墟同以前儲落啲卡普應該夠我直接做晒頭同甲

想問吓雪山有冇話要幾多ap/dp去打?
恭喜出獄雖然你好快又去雪山坐監282/355愉快刷緊,我玩蘭,日頭小心啲都唔會死,但夜晚小心啲都有機會死,我平均每兩個夜晚就會死一次可能係我拉埋啲菁英怪落其他怪度一齊打 嚟緊夜晚試下唔拉睇下會點
我守護290 345表示刷得勁慢
準備季節升隻男拳刷
棄左留名 回憶
守護有人講過,係慢但好穩定同輕鬆,唔洗咁專心,打怪都可以睇下片
返嚟玩啦
副武同覺武就庫屯同雀仔?
副武都係黑星,只不過係先後次序問題,怪傷多廿幾我宜家都係用住鳥王,等之後買黑星
全新手係咪等27/7 季節伺服器再創角玩比較好?
有冇非覺醒職業已經係用長槍/長柄兵器?
如果佢將50lv覺醒武器 改為 1lv 武器分支會有趣多D
可以開住角玩住主線先
除非你可以呢兩日過到梅迪亞主線,唔係嘅話我覺得可以等新季節,你可以上巴哈睇定季節攻略文先,有個方向,到時候就易玩好多
換左新機之後玩一陣隻game就停左,之後自己彈game,舊機反而無試過,其實關唔關我個setting太高,部機頂唔住所以彈?
間唔中會發生,唔係開唔到game就冇事
狩獵名匠1打犀牛打到道人24都未出天眼保底得23粒
啱啱整完全套真4生活飾品,如果整件採集服再加把製革刀,
直接去割雀皮會唔會有效率好多?
同埋一個星期打一之嗰個保底要係納班草原打3千隻怪,
嗰個垃圾場要點打先可以快少少打完3千隻?
新手想問點樣開季節角色, 創角嗰邊搵唔到
原來未27號 自
會,保底食熟練,你搵到人幫你打怪,你就負責割皮會快好多,btw打羽毛狼,1個鐘內就可以3000
季節練咩角好
季服開錯職係未冇得返轉頭架啦
後面會俾個碼錶你複製經驗落另一隻角色做季節角

或者你可以刪左隻角色再開過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞