[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#39 全世界直營紀念!

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
掛開魚 生活仔 得套全真五季節裝
但搞搞佢應該都有正常水平ap dp
用守護刷怪好d,刷到去雪山/寺廟下層轉男拳
如果淨係上面講果3個職呢
建議你入d class discord睇下
通常都有addon, combo, rotation guide
仲有好多人會post刷唔同場既結果

Hashashin聽講最近buff完勁左好多,聽過有d人講到好屈,話係咁龍捲風,詳情要問d真係有玩開既人

Awk valk刷某d場top tier, 例如Centaurus lv2 lootscroll + agris時薪可達7億,而且近乎只需撳實RMB + space bar
https://youtu.be/5ZOvIMRT9ME?t=60s
呢幾個月黎好popular,好多人都整左隻Awk valk咁樣刷d低AP場包括infinite potion同map

Awk ranger pve唔算特別出眾,pvp 1v1勁,多p succ top tier

不過都係個句,鐘意咩class就玩咩class,冇咩邊個class係gameplay-wise差到玩唔到

屌又講左英文添
好彩班白玩新移民潛緊唔係又崩潰
今個季節會唔會延長
半獸開大白都打唔到7E
新手唔建議咁教佢鍾意咩職開咩職,PVE個職強度差好遠
女武建議有無限藍水,但都係打到低端場,好似打人馬都要補刀唔可以靠衝鋒秒怪
因為你刷orc camp係唔會開agris
Valk RMB + space bar係唔洗藍水
角任刪任開,武有exchange coupon,其他共通,仲可以tag,咁都唔開鐘意既職會唔會太自虐
熱潮我去寺廟上層清,不過可能要出飾品先上到7E(大白+熱)
如果季角我會建議開隻勁PVE之後衝哂裝再個碼錶去鍾意既角
應該會比較輕鬆
不過都可以開愛角升既,體驗下個難度
聽講黑人覺醒打硬怪快過男拳
自己體感打索拉雷最煩係打黑人>女武神>遊俠
啲風會限制左啲衝進技
力架pve勁架
上層寺廟真心幾正,琴日同公會一齊打,1hr小白+熱潮差唔多35k雜,好撚正
打錯 繼承先岩
繼承唔掂咩 我記得以前係繼勁啲
亦都爽啲
岩岩先睇到
35K要大白啊?
唔洗,琴日成隊都係小白+熱潮,不過有莎亦,佢地過真係快左好多
*佢地
寺上有冇莎亦真係差好遠
d怪都係秒咁制,最重要係個移速
真係好鬼快,要求又唔高
其實大唔大機會係100粒材料之前刷到合成個粒
以前冇保底 個個都係刷成品
有保底算好刷左
(天眼除外)
想問下神器材料個周任係咪得季節ser先接到?
唔係,每個星期四重置
好似6選1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞