Boardgame 桌遊討論區(4) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
巴打呢個係steam定咩? 可以喺電腦都玩下先試下都好喎
android
steam同 ios都有
無買1st edition, 之前一直等back 2nd edition
但岩岩望下個運費
如果用轉運係咪會冇咁煩惱
如果你地handle到Wingspan就無咩問題既
有china warehouse 但都收 Usd $15-20
咪就係
更正返先出版次序應該係
Dungeon of Mandom
Welcome to the Dungeon (2013)
Welcome back to the Dungeon (2016)
Dungeon of Mandom VIII (2017)
有中文版表示果斷放棄,插畫無變,轉膠咭,加少少expansion
個運費真係傻咗
等出中文代理算
間嘢其他貨好貴
faq到佢話pledge manager會有平d既china運費,但唔講幾錢
amazon 買game 再轉運 算唔算穩陣?
驚包裝爛
包裝好流好易爛, 用信封寄唔會入箱

轉運唔穏,直寄香港可以因為退貨容易
如果用連登做主題設計一隻boardgame需要咩元素?
即刻諗到嗰d用香港文化包裝既伏game
諗到啲好鳩嘅野,好人(連登仔)勝利條件就係要推啲po上熱門
然後壞人(五毛/國安)就要阻止
想問吓爆炸貓狂歡派對係咪四圍都冇晒?因為災難食譜唔夠多同事玩想問吓知唔知邊度仲有貨
假膠=內奸
我見台灣 gokids 重印,要中文版可以等等
英文版應該好多地方都有,或者amazon買夠49就直運
Boardgame 桌遊討論區(5) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流
https://lih.kg/3132108

開定先
入咗手age of galaxy
今晚開箱試玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞