Boardgame 桌遊討論區(4) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
pmpm
tg:iwantobuygtr
我覺得佢升級技能樹幾有玩DIABLO 既感覺
好似幾正
呢度好危險有人講隻game自己search下就會想玩
真,隔離post見到 caper europe想入
夫子同隔離屯門巴促進了不少board game 銷情
Marvel Cham先勁,多好多人買間間都返貨
香港仲有人放緊個「聖衣箱」
依個d舖要多謝NG巴
同埋好多人放中文二手
講真如果鍾意marvel
哩隻作為入門board game其實唔錯
玩過中文好多都想轉英文
其實玩board game我都鍾意玩英文多啲,中文翻譯好多都好怪同錯
有冇巴打玩過meadow? 有乜感想
因為好少係玩過先翻譯..好多都係直譯
冇玩過真係唔會諗allin
E加係驚英文太深冇動力開
買二手boardgame點ensure齊配件?
驚買完少咁一兩張 最後玩唔到
正常Rule book 會講晒副野有咩parts
點check就睇買賣家點夾了
入過中文core trytry先..但睇review 好似要2擴隻game先完滿
都係講個信字大件嗰啲搵間cafe慢慢對rulebook
有冇人買左Moonrakers?點解咁貴,係唔係全部膠卡來的?
睇完玩法想買不過真係好貴
淨係back 咗base game
諗緊加唔加埋expansions
上次ks好似冇咁貴
今次真係cls
玩緊新版7 wonders ,想買擴充,

最推薦係邊1個? 領袖、城邦、艦隊
有冇師兄聽過間叫 一棋一會 嘅網店?有冇人買過嘢?
見到有人放全新新版scout ,之前好似有d巴打想買搵唔到,睇下仲有冇需要

結帳 全新 Scout 桌遊 boardgame,在 #Carousell HK$200 呢度搵到 https://carousell.app.link/VsYrNKQnksb
買過一次,whatsapp問野都快覆
果次whatsapp問佢訂貨,佢等面交果時先收我錢添…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞