Boardgame 桌遊討論區(4) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
會沿住個底𠝹4條邊
用番佢原本面果張包住 底果張就會扔
大部份都有留前膜
我,得閒會包包書膠,唔得閒用返原本膠膜
我就喺盒底剪個大交叉,再sip 番入去,連底果塊膜都唔徙
最後都係決定用返佢本身張膜算,都幾麻煩
唔留膜咪唔使煩
原來cuphead有出過扑驚
我係開三邊,拎出街就底膜sip入盒,長放就鋪底墊返個盒
原來開膜都有唔同style
20秒 擲骰 Party game
師兄,我問過淘寶價,做20件(樹脂)約$8件,你做唔做我生意呀?thanks
你都識講人哋$8/1件,你整20件都係$160
點解仲有問其他人做唔做你生意,你覺得可以再平啲
請問有冇外國巴打?玩啲文字量多既bg想睇返繁中版,有無香港既舖頭可以寄到去外國?喺加拿大一係買簡中,一係amazon英文版
玩開marvel champions 見smash up 出左marvel version? 想問下值唔值得入手 見人評smash up 個平衡好似好差下

依隻係新版Avalon?
兩隻唔同玩法
smash up 輕鬆GAME ,而且幾亂黎, 所以叫SMASH UP
最近買咗Nemesis中文版 想知aftermath會唔會出中文版
直接問舖頭會比較好 應該可以既
好似係插畫唔同咗,玩法一樣
有冇人back咗Ra?
最近入手左Gloomhaven JFTL
Solo玩左7個 scenario上哂癮
試過同friend開4人仲好玩 殺左隻怪俾人搶先執錢好正
不過唔知何年何月先玩得哂25個 scenario
想像唔到原版要玩幾耐 BGG第一名真係當知無愧
好似年底再出 frosthaven有立體建築物
個人對啲精美棋嘅BG完全冇抵抗力
不過真係好貴
我都係咁認為 但係上網完全search唔到任何資料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞