Boardgame 桌遊討論區(4) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
有無人今日喺書展諗住買9upper或者黃牌
想夾discount

栢龍 - 月神計劃,薩凡納公園,怪物嘉年華,蜜蜂物語,深海諜影 $199@ 月神最抵平左一半,其他果d平三分一。
個福袋$199有三隻game, 但要抽所以無入手。

Capstone - 買3件八折算係咁,羊駝今日去賣晒😭

仲有bgwalker 同jolly thinker, 印象中無咩特別折扣。

另外有新天鵝堡攤位,以為好似台灣d桌遊節咁,買卡套有平同有特別size, 但係係無卡套賣😂
自推下,
想了解下大家係香港訂定外國買返黎
如果係英文board game,Amazon 買得到就會係最好途徑,買到49usd以上送到你門口
係喎, 多謝巴打教路, 剛剛去Amazon睇下, 賣價平過香港添
請問有冇師兄喺呢度買過野?thanks
http://www.wargames.com.hk/store/index.php?route=common/home

多post講桌遊其實都係好事,果邊推薦完提議想繼續傾嘅人過黎集中傾囉
無所謂啦, 可能我都語氣唔好先sorry , 係見兩個post 咁接近, 其實仲駛乜分幾人黎開,又唔係好多人講
新加入 有冇人玩 Return to Dark Tower
呢排同啲friend痴左線係咁開
https://youtu.be/OtJk0qYCmk8
都幾貴 不過絕對值得
中間有個大塔 識同個app連動 會轉
所有野用app控制
呢個size黎講一啲都唔難 唔洗好似 blood rage嗰啲規則都要一個鐘 因為所有嘢app教哂
買過兩次 自取 無問題
Thanks
睇片見瘟疫危機魔獸版好似幾正 啲棋
新手會唔會好難玩 要睇好多野?
pandemic應該唔會好難玩
lm
戰死會早十幾廿年都幾輝煌 , 不過桌遊個邊呢幾年都無做
戰死會 除左戰棋 boardgame 應該得返D舊野, 好奇想知你想買乜?
就係想買war game 😎
之前聽閒戰死會 本身老闆係WARGAME迷, 順手攪下呢D副業
香港比較少人玩war game
見人清倉放貨,100隻都無一隻
太老餅?太花時間?
主要時間長,要太多空間。
有d想試war room,不過聽人講玩7個鐘就冇買,盒野又大
Dune Imperium又出擴充
一年出兩個大擴
有無人夾書展9upper或者黃牌 discount
兩件9折, 三件85折
巴打仲夾嗎?
我可以今日買左, 之後再約交收
Jm9要自己覆自己
兩個唔同人黎
呢度有冇人油棋?
大家用開邊個牌子?同埋邊度齊款啲?thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞