Boardgame 桌遊討論區(4) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
但我想收中文..邊到有平價入坑?
邊度有全新英文too many bones 賣? 係咪要官網先訂到?
好多bg鋪都有 不過成千蚊 就嚟買到破產
想問有冇朋友出過3D print? 有無介紹?
想print 類似card holder, 知唔知大約幾錢?
唔該晒
有冇玩VL game嘅同好,利申最鐘意the gallerist 同 on mars
真係會破產
pre order咗果啲仲要全部勁大盒
castle of Burgundy all in, Everdell all in, foundation of Rome
最細盒應該係 Dwellings of Eldervale
CoB all in 係指gameplay all in定連埋3D tile?
連埋3d tile

我諗咗一陣都係決定唔要3D tile

本身有副2019版再back多副已經畀人鬧
但多數都中文版 想收英文搵唔到
我都係有副2019,見另一半都鍾意玩應該冇問題
不過要睇下實物幾大
副副硬野
破產先 定 冇位先
想同女友玩輕game, Disney Villianous 值唔值得入
無位先,搵位擺跟著就會破產
寫咗9kg
估下會幾大
英文版Board game base 有得訂
頭post有link
家變先

everdell直入床底,屋企仲玩緊盒中文版
頂睇完你講就想買
我覺得好麻麻,一個角色都係同一副deck好快玩厭,要靠你買擴充。同埋冇咩互動性,都係幫人抽d fate card卡下人。如果係disney fans可以入既
而家d game都係overproduction
佢200鎂 有D進取
如果連base 先175?
179 有2個expansion唔包
買晒就200
唔係wor ching, 你睇多次個ks page. 3個包晒wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞