羽絨/風褸/旅行用品討論[22](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
片假名我上網translate
改改自己個名囉 收貨bns 你有申報會明嫁啦
wise 果到同bns 個網有d 出入, 唔識攪
咁姐係有咩問題
入數入公司果到 要簡咩
口座種類 :当座?
禁左要轉帳幾錢之後
簡個人定係商業轉帳
bns果到好似話係商業
但佢網既頁面同wise 就唔同,
跟唔到
終於攪掂
最後想問下bns話上傳入數紙,
係我入citi比wise果個,定係wise比montbell果個?
唔該晒師兄
Wise
有冇心得
有咩唔識
我都等緊montbell 俾户口我用wise 入數
巴打指教下
我wise嗰到過唔到俾montbell
話我銀行名同BNS唔到

而家卡曬關
可以點搞?
等咗幾多日先俾wise 户口你?
即日
唔太明你講咩

情況係montbell要整個片假名日文名
BNS嗰名又要同montbell一樣,仲要加會員編號入名到
但銀行過數去wise,再過俾montbell
就話唔同名轉唔到

請問我係咪有啲步驟miss咗?
個片假名, 我都係用我個名轉片假名
名就用bns果個B字頭名
大家有冇經驗知道montbell jp 係black friday會唔會減價
lm
而家低exchange rate + outlet 仲唔夠平咩
反而想知雀/ Mammut 會唔會減
想入件 beta / Mammut 160 anniversary
Rain dancer 開始殘了
Montbell storm cruiser detachable hood 性價值係咪高?
就到black Friday, 想買件p記 fleece, 聽聞好多外國網都會cut單唔俾去集運?
想問下羽絨防水噴霧係咪必要?
有無推介呢?

只係一月東京市區著
no need.
通常都有dwr treatment同埋wax佐d羽絨。毛毛雨無問題,大雨就擔遮/加shell
11月尾去東京,會去河口湖,到時應該係5-10度左右
見大家推介Mont bell permafrost light parka,去試過係幾舒服不過好似5-10度有啲大才小用,我本身都少去特別凍嘅地方
如果平平地買件decathlon 3in1會唔會好差?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞