羽絨/風褸/旅行用品討論[22](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
係邊2間IG shop?
自己買啦 使撚比人賺😂😂
嚟緊會去外國長住,最凍應該都係0-5度,諗住買定件Montbell傍身
本身幾年前買左件Atom LT,基本上香港著佢已經頂到哂。
如果想整多件過冬,冼水擋風就OK,唔係成日上山下海,見#2 呢個溫度
著 Nuclei AR/Kappa Hoddy,Montbell 係咪都係得permafrost light down 揀?
Colorado Parka呢? 好似無咁似米芝蓮
但唔係話非日本信用卡會比佢cut 單?
BNS係咩意思?
唔好意思腦殘你意思即係經buy and Ship 用自己香港本地信用卡係買唔到?
一件perma frost parka (唔係light 個件) 就夠架啦. 係牛仔褲裡面着多條保暖既虧佬褲, 唔係drop below 0 度, 牛仔褲會入風. 另外一個耳笠, 手套. 主要都係風大, 咁樣著實暖
我揀 permafrost light down, nuclei AR 應該已經無得賣. Kappa hoody 就drop below 0 先有用.
quality唔錯 係價錢唔算平(係我窮唔係佢貴)
thanks ching
特價時性價比比較高,用料不錯
去試下先一於,Colorado Parka 係咪<5度就好炆,見佢無話好擋到風咁
想問下 north face M DRYZZLE FUTURELIGHT JACKET
同 montbell storm cruiser 係唔係同類型既外套黎
有冇巴打點睇MONTBELL IGNIS DOWN PARKA
想買件輕便暖啲羽絨
香港買Montbell邊度平
下個月去大阪去邊度買野抵 想買montbell
通常幾多折先叫抵呀
有冇巴打有留意開houdini
玩過一兩件薄身嘅覺得幾c服
不過佢香港經銷嗰兩間有嘅款唔多
有冇巴打分享曾經訂過返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞