羽絨/風褸/旅行用品討論[22](Montbell,Patagonia, Rab..etc)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
https://www.montbell.us/products/disp.php?cat_id=25148&p_id=1101407&gen_cd=1

再加shell

不過我係驚你後悔, 好鬼煩出出入入著同除2件
一件過就得, permafrost light. 你真係要暖嘅, 買唔係light 個件
想買件softshell 日常香港秋冬行山露營用
Montbell/ patagonia 有冇邊件推薦?
行山唔會著外套啦香港
真係凍既一件half zip / fleece 都夠

我露營就中資鳥 gamma mx / montbell anorak
唔該
想問下Montbell jp, 你地係經咩途徑買架?
我用香港信用卡俾佢ban,有冇其他方法或姐代購?
已經變咗日經google下都有晒教學
想問下鞋既Ching 有無介紹
一兩個問都算
班撚屌日日問
又唔追po
都廢尻是答
有無人買左3in1 Fall Line Parka Men?十二月中去日本哩件好唔好?
請問MONTBELL STORM CRUISER JACKET MS 係咪值得入手,因為想買件風褸。 size 係咪同Montbell 日本 T shirt 一樣?
喺backcountry 係買唔到pat記
睇過呢件, 係ok 既. 不過唯一要注意既係, 佢唔會好暖. 所有呢d 3 合1 既, 不論牌子, 都唔會夠一件正常既羽絨暖. 唔係既話就d 人唔會要分開買down jacket 同外加件shell.
我覺得係最抵著既shell, 沒有之一

size 就真係唔知...
想問下邊到有得賣the north face 1990 GTX mountain jacket 香港/海外網購都可
montbell jp 件Permafrost Light Down Parka 有 s, u/s 咁既碼, 應該簡邊種好d
佢size chat 信唔信得過
怕買錯size
定係香港試晒碼完買🤔
香港有得試緊係試左先
早幾日先試完
不過香港有u/s, u/m 呢d碼咩
有s, m 試左先,如果啱就唔洗博
u/s u/m 好似係美國cutting可能會冇咁啱亞洲人身型
如果想買件風褸出街 or 運動完著
有冇推介?
montbell jp個網跟返bns打名又話太長
又要入片假名, 點攪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞