我唔覺意穿越咗時空 遇到個神秘女仔?!(2)

992 回覆
7 Like 4 Dislike
又早有預謀
你點知佢
你係唔會估到Professor佢下一步想做咩嘅

連阿恆都未摸得透
咁人哋好歹都天才嚟
Professor Y: 一切都在預計之中
半個天才啦
佢就係咁諗
過咗海緊係會搵佢,唔通搵屯門娜娜咩
你見唔見 其實professor佢好多嘢都知
好多時都只係confirm一下

佢見到架車駛咗去油麻地 但係又掉頭返黎
所以咪覺得好奇囉
啲文可能要聽日夜晚先有
聽日有委託要做 好忙
更新到Chapter 87
s400應該截到中國啲垃圾導彈喎
DF-30 (虛構) >15馬赫 ≈ 5公里/秒
S-400嘅設計係對付巡航導彈
就算佢哋上次攔截嗰啲 都係巡航導彈
最快都係1馬赫多少少(> 340米/秒)

如果真係想攔截彈道導彈,應該用S-500
呢個就係彈道導彈恐怖嘅地方...
無人可以保證100%攔截到
就算老美嘅愛國者都唔保證

不過你都不妨做少少S-400嘅資料收集
彈道導彈我估應該係視乎佢計唔計到彈道同搵唔搵到粒嘢?
同埋s400都講緊有200公里探測範圍,配合40n6應該截到你呢支嘢

同埋基地有激光炮嘅話,彈道導彈應該幾難突防
200公里 喺15馬赫嚟講唔係好多

你只係有40秒時間
係講緊由detect到 去到擊中你

都未計佢哋嘅雷達車應該為咗慳電 暫時停咗
就算我假設佢哋喺ready嘅狀態
佢哋都要最少35秒時間先啟動到...

以佢哋咁散漫嘅狀態...
如果唔係Professor提水...
哼。
慳電呢個真係大鑊

最近烏俄戰爭,好多時烏克蘭成功空襲俄軍,都係因為俄軍熄咗雷達
同埋 你有細心睇文嘅話
你應該記得 Jennifer之前非常強調唔好開陸基雷達
因為人哋有反雷達導彈 專門追著雷達嚟打

呢個就係俄羅斯熄咗雷達其中一個原因
係要用到果陣先好開 平時用偵測機果部
唔好用陸基雷達
應該都係聽日夜晚先有
佢哋架無人機?
不過佢哋唔係有美帝間諜衛星支援咩?
做咩虐待自己
MAXAR係民用衛星公司嚟....
同埋佢哋每次都係靠收email先知道
仲有少少細節冇講 Angie其實喺度溝緊仔
angie溝恆仔?
唔係
Angie知Jennifer會嬲
同埋Angie都唔會要呀恆啦...
貪佢又毒又矮又傻咩....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞