[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
刷イフリート隻馬刷咗成兩個鐘
刷イフリート隻馬刷咗成兩個鐘

刷齊馬會拎到麒麟
好熱

想搵日版既preorder code, 邊度有

ヤフオク 500円左右

個個日本即係邊度?

日文

日本yahoo拍賣

Yahoo 拍賣個D要點bid 同點比錢?
請問有冇巴打知道買Game之後,
輸入Registration Code i2501係咩意思呀?

響Online買咗Stormblood,入唔到個code
個系統要我同SE嘅人直接對話,仲要攞我身份證明,住址咁嘅?

(我ARR時候係買EU實體版,
今次係響SE網站買PC下載版Stormblood)
輸入Registration Code i2501係咩意思呀?

用手機3G/4G黎入code
想搵日版既preorder code, 邊度有

ヤフオク 500円左右

個個日本即係邊度?

日文

日本yahoo拍賣

Yahoo 拍賣個D要點bid 同點比錢?

要搵代拍

手機登入就可以入到Code??

手機用WiFi登入得唔得㗎?(問清楚,驚出事)
部野太大架擋晒個mon
拎左Sid 整架飛行艇,日後主線仲會唔會送飛行坐騎?想買啲細隻啲

3.0最後會送一隻
4.0都有

識玩一定係用賭場飛龜
雪狼都好正,每次打完snowcloak都會好有動力玩賭場

而家係唔係無方法取得白雲及肥雞喇?

手機用WiFi登入得唔得㗎?(問清楚,驚出事)

唔會出事
會出i2501係因為IP問題
你用WIFI咪姐係同你部電腦同一個IP 通常轉3G/4G就得
部野太大架擋晒個mon
拎左Sid 整架飛行艇,日後主線仲會唔會送飛行坐騎?想買啲細隻啲

3.0最後會送一隻
4.0都有

識玩一定係用賭場飛龜

好似冇喇
部野太大架擋晒個mon

3.0最後會送一隻
4.0都有

識玩一定係用賭場飛龜

無啦 code都過哂期無得用
近排出左4.0 想回鍋
但係唔記得密碼
想問點樣reset個pw
利申 ps4
近排出左4.0 想回鍋
但係唔記得密碼
利申 ps4

mogstation
近排出左4.0 想回鍋
但係唔記得密碼
利申 ps4

mogstation

我仲停係暗騎個個版本
想問依家個版本係咪要買過 定係更新就可以
近排出左4.0 想回鍋
但係唔記得密碼
利申 ps4

mogstation

我仲停係暗騎個個版本
想問依家個版本係咪要買過 定係更新就可以

成功改番密碼
另外想問ps4係咪一定要用番dl game個psn玩
同埋如果我朋友係ps4 share隻 game 係咪其中一個買月卡就可以
成功改番密碼
同埋如果我朋友係ps4 share隻 game 係咪其中一個買月卡就可以

應該唔share得,我估
成功改番密碼

GAME可以SHARE但係月卡就應該SHARE唔到
要用PSN計錢既野先SHARE到,但月卡係SE計錢
成功改番密碼

GAME可以SHARE但係月卡就應該SHARE唔到
要用PSN計錢既野先SHARE到,但月卡係SE計錢

PS4 FF14 使用權跟PSN
冇得Share
你唔係用買開通個account 開game,會入唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞