[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
不要再說了 x 3

不要再說了 x 3

留番啖氣暖肚
睇完教學都唔係太明
ps4 試玩 係邊個樣按down
睇完教學都唔係太明

淨係見到咩迷宮試玩
monk 真係簡單咩?有無教學link
我睇啲技好似好難咁
我睇啲技好似好難咁

依家簡單左好多,主要輸出技得6招
打高DPS既關鍵係你熟唔熟D機制
睇完教學都唔係太明

淨係見到咩迷宮試玩

睇完教學都唔係太明

日版PSN就咁search FF14或者Final Fastasy應該有
我睇啲技好似好難咁

依家簡單左好多,主要輸出技得6招
打高DPS既關鍵係你熟唔熟D機制

上網睇下教學先...
想問吓,有冇朋友想要Recruitment Code或者係Welcome Back Code?

Recruitment Code: DG83CDRS

新玩家用Recruitment Code可以攞
經驗值+20%頭飾
免費傳送券 x99
銀色陸行鳥毛 x10
(可以用嚟換iLv260 武裝2件)

舊玩家都可以攞
免費傳送券 x99
銀色陸行鳥毛 x10
想問吓,有冇朋友想要Recruitment Code或者係Welcome Back Code?

Recruitment Code: DG83CDRS

新玩家用Recruitment Code可以攞
經驗值+20%頭飾
免費傳送券 x99
銀色陸行鳥毛 x10

舊玩家都可以攞
免費傳送券 x99
銀色陸行鳥毛 x10

已入
btw 係邊度睇到自己個code?(已申請)
ha, 原本仲想玩機工
ha, 原本仲想玩機工

如果真係有興趣可以照玩ga, 我monk, 機工同學者三隻60左,
4.0都係揀升機工先
ID 照係咁打, 又唔會因為係機工人地唔同你team 既
只係DPS職排得耐少少
what the fuck 四層竟然係呢隻王
ha, 原本仲想玩機工

如果真係有興趣可以照玩ga, 我monk, 機工同學者三隻60左,
4.0都係揀升機工先
ID 照係咁打, 又唔會因為係機工人地唔同你team 既
只係DPS職排得耐少少

機詩無人權

上面兩幅圖好撚型
有冇人好疾?

排左入每日劇情疾到見到所有人企晒係度唔郁
52lv
應該打軍票換2.x 果套lv 120
定直接去打3.x 果啲, 見item lv 高好多

今晚加我?係valefor

好!
Faye Seadog

加左你KKori Lavender
E到仲有冇公會收人?
有沒人o係 Valefor 鄉村服(+exp)?
如有請add: Charlotte Frans

Thanks!

search唔到你個名既

返工沒得玩, weekend 先多玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞