[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
請問可否重置畫面按鈕佈局??

option hud setting有得reset
有無IFRIT既巴打未入LS?

之前唔記得左講
由7月1號起至到9月30號之前
比夠3個月月費既話就可以拎到上面架座騎

之前唔記得左講

有無得PRE-PAID月費

之前唔記得左講

有無得PRE-PAID月費

最多三個月(月卡好似6個月)
隻game 是咪比左第一次錢買左 再比月費玩
隻game 是咪比左第一次錢買左 再比月費玩

係,然後每一至兩年會出一次EXPANSION,如果要玩新內容就要再俾錢
部野太大架擋晒個mon
拎左Sid 整架飛行艇,日後主線仲會唔會送飛行坐騎?想買啲細隻啲

做完I BELIEVE I CAN FLY之後陸行雞都飛到
請問可否重置畫面按鈕佈局??

option hud setting有得reset

感謝

係咪試玩入唔到
部野太大架擋晒個mon
拎左Sid 整架飛行艇,日後主線仲會唔會送飛行坐騎?想買啲細隻啲

3.0最後會送一隻
4.0都有

係咪試玩入唔到

好似係
部野太大架擋晒個mon

3.0最後會送一隻
4.0都有

識玩一定係用賭場飛龜
雪狼都好正,每次打完snowcloak都會好有動力玩賭場

部野太大架擋晒個mon

3.0最後會送一隻
4.0都有

識玩一定係用賭場飛龜

仲有張櫈仔,拉拉
部野太大架擋晒個mon

3.0最後會送一隻
4.0都有

識玩一定係用賭場飛龜

仲有張櫈仔,拉拉

部野太大架擋晒個mon

3.0最後會送一隻
4.0都有

識玩一定係用賭場飛龜

仲有張櫈仔,拉拉

部野太大架擋晒個mon

3.0最後會送一隻
4.0都有

識玩一定係用賭場飛龜

仲有張櫈仔,拉拉

警察叔叔,就是這個人
想搵日版既preorder code, 邊度有

ヤフオク 500円左右

ヤフオク 500円左右

個個日本即係邊度?

ヤフオク 500円左右

個個日本即係邊度?

日文

ヤフオク 500円左右

個個日本即係邊度?

日文

日本yahoo拍賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞