[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
想問下如果由bahamut 轉去ifrit 要點搞 未試過

上MOGSTATION揀ADDITIONAL SERVICE

上MOGSTATION揀ADDITIONAL SERVICE
要唔要另外比錢

轉完返唔到黎
本身係baha既話就唔好轉過黎喇
本身係baha既話就唔好轉過黎喇

你都等緊過黎啦
其實點解組長會係ifrit嘅
部野太大架擋晒個mon
拎左Sid 整架飛行艇,日後主線仲會唔會送飛行坐騎?想買啲細隻啲

3.0最後會送一隻
4.0都有

識玩一定係用賭場飛龜
雪狼都好正,每次打完snowcloak都會好有動力玩賭場

而家係唔係無方法取得白雲及肥雞喇?

無啦 code都過哂期無得用

黃色肥雞仲有,去mog station digital upgrade
白色無啦要等下次
留意返要跟區,如果你係EU的話,可能仲有方法,係UK電話上台好似送哂白肥雞同女僕裝

由隻game公測果日開始已經係ifrit

要唔要另外比錢

btw 我都準備今晚轉過黎

好波
我班fd新玩 所以轉去ifrit
因為baha開唔到新角色
另外想問 新玩係咪要買最貴個個版本
淨係買4.0會唔會包哂2.0 3.0 4.0

幾時 Cwksama baha
如果搞個LIHKG FC會有幾多人入???
我班fd新玩 所以轉去ifrit
因為baha開唔到新角色
另外想問 新玩係咪要買最貴個個版本
淨係買4.0會唔會包哂2.0 3.0 4.0

新玩好似要買2+3+4

幾時 Cwksama baha

我比較有興趣想知點解組長當初唔開

組長有日本妹friend一齊玩

我比較有興趣想知點解組長當初唔開

因為我地巴哈已經有個FC
steam 果個ff14 online 同用官方登入器入game 有冇分別 ??
steam 果個ff14 online 同用官方登入器入game 有冇分別 ??

我用steam暫時一切正常
請問成就送果D裝要係邊度收?

黑衣森舊市街音樂堂傳點行到瀑布到有個NPC對話可以收到
如果有做召喚使咁就30-50職業任務導師果個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞