[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
到底打緊啲乜

差啲滅團,嚇親
頭先係咪有個53lv巴打add我
add完我又唔講野

sor offline
十一點又reset左,有無人打日任leveling?
十一點又reset左,有無人打日任leveling?

me tank do ok
唉,搞左成晚都搞唔返個ac
重玩算數
重玩算數

???
重玩算數

???

見4.0 好似好正,依到又有人一齊玩咪諗住玩返
點知搞極都搞唔返個ac,依家條癮起左
係ifu 重新上路算數
重玩算數

???

見4.0 好似好正,依到又有人一齊玩咪諗住玩返
點知搞極都搞唔返個ac,依家條癮起左
係ifu 重新上路算數

組長

唔同DC 愛莫能助

希望各位新手可以記下上面幾張圖
呢隻boss既攻擊有部分會有mark比你睇,解法大同小異
大十字 = 分傷,各位新手唔好見到個mark就即刻走開,會死人
塔 = 高達八成都係要有最少1個人企係入面,如果唔係就會全場爆炸
頭頂紅mark = 多數都係單體點人頭爆炸
藍,綠mark = 多數都係果個人有特別野要做
boss之間連線 = 兩隻boss痴太近會互相強化,要拉番開
呢隻boss既攻擊有部分會有mark比你睇,解法大同小異
大十字 = 分傷,各位新手唔好見到個mark就即刻走開,會死人
塔 = 高達八成都係要有最少1個人企係入面,如果唔係就會全場爆炸
boss之間連線 = 兩隻boss痴太近會互相強化,要拉番開

眼 = 視線系攻擊,通常讀條完果瞬間就會判定,向後望就冇事
極大範圍擴散mark = 距離衰弱,有咁遠走咁遠
呢隻game既boss攻擊有部分會有mark比你睇,解法大同小異

眼 = 視線系攻擊,通常讀條完果瞬間就會判定,向後望就冇事
極大範圍擴散mark = 距離衰弱,有咁遠走咁遠
神愛世人,尤如組長愛我們
請問呢個係咩BOSS
請問呢個係咩BOSS

呀 冇野, 原來係呢隻GAME既BOSS 唔係呢隻BOSS
想問下由3.1解到去開4.0要用幾耐時間到(如果唔計睇劇情

我睇埋劇情用左5日,減埋做日任同排副本果啲時間快既話應該20個鐘內
不過上面果幾張圖係3.4為止既gimmick黎
依家4.0已經多左好多新mark
但舊mark既解法多數都冇變到
最少肯定視線系,集合,擴散mark同以前一樣

我睇埋劇情用左5日,減埋做日任同排副本果啲時間快既話應該20個鐘內

Thanks

唯有上youtube睇
做T好大壓力

唯有上youtube睇
做T好大壓力

上面堆野通常得後期既八人副先會出現

呢種係距離衰弱傷害既線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞