[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
btw做咩七夜志貴今時今日先開連登ac

我真係為答個煩人i2501 先sub 連登
雖然平日有追故

話說我之前為左筋斗雲買在Amazon買左60日月費
之後改番做信用卡autopay 佢彈我i2501
好啦google 下啦見人講用3G/4G 會過到
我用SMT 的3G/4G 照彈我
反而番屋企用HKBB 行wifi 就過到i2501
SE
3.0地圖有得飛,係咪唔洗解座騎加速住? 飛緊果陣好似唔會加埋速?
我而家日日都要番去黑森林北解蠻族,我諗住解左黑森林先

我打到3.4都只係得兩個地齊曬風脈飛到

叫個fd 開hehe bird (有隻座騎可以2人坐)載埋你飛去解風脈囉,唔洗自己慢慢爬爭好遠!
45lv/50lv 拎到果set 職業裝同50lv送果set 要開一件item既職業裝有咩唔同架?
我見後者數值高D, 前者果套仲有咩用
本身main學者
但望一望另外兩個補職既70lv技能組
再望下自己既技能組
係時候轉職了

仲有就係學者比起以前更耗魔
場上無詩/機+多事故既話
根本唔夠魔用
然後望一望隔離隻白魔 仲有大半條mp
45lv/50lv 拎到果set 職業裝同50lv送果set 要開一件item既職業裝有咩唔同架?
我見後者數值高D, 前者果套仲有咩用

前果2套係以前遺留落來的歷史遺物
45果套係最初最初的職業裝叫AF1 (2.x 時)
之後有套50級點數: 神話(已廢除)裝叫(AF2)

講開AF 裝其實我唔知做乜70級職任送果套叫AF3
明明3.x 仲叫緊「禁書(已廢除)」做AF3
本身main學者
但望一望另外兩個補職既70lv技能組
再望下自己既技能組
係時候轉職了

仲有就係學者比起以前更耗魔
場上無詩/機+多事故既話
根本唔夠魔用
然後望一望隔離隻白魔 仲有大半條mp

放新女神
on左啦 請ifrit既大家add 我

Kaine Mamonotsuki

on左啦 請ifrit既大家add 我

Kaine Mamonotsuki

剛剛買左正式版,可唔可以加埋我

Papapui Bala
好多新手足去Ifrit
想問下2.0 3.0地圖加速係咪要去刷 手配書 殺地圖怪?
邊個位置可以睇我接左邊個任 同埋可唔可以一次接幾個任慢慢打

直接打A/ S class 會快過接B class Mob

sorry 新手岩岩玩唔知咩係a/s class,
a=15 章果個?

返到去屋企解釋比你聽

原來禁番物品可以睇番要打邊d怪,岩岩殺左隻 每周手配書,100隻coin

你個種係C
打モブ有禮儀,所以新我放工再慢慢解釋比你知

ifrit 個ser都爆埋 請問邊個ser多華人玩
ifrit 個ser都爆埋 請問邊個ser多華人玩

呢種爆ser只係因為在線人數太多所以唔比創角
夜少少/朝早就開到

直接打A/ S class 會快過接B class Mob

a=15 章果個?

返到去屋企解釋比你聽

原來禁番物品可以睇番要打邊d怪,岩岩殺左隻 每周手配書,100隻coin

你個種係C

A/s 係咪即係平時地圖上果d 勁怪,我諗應該知邊類, 但我平時去 3.0主城接果d 手配書係咪唔洗做? 直接搵呢d mopu怪打就ok?

a=15 章果個?

返到去屋企解釋比你聽

你個種係C

A/s 係咪即係平時地圖上果d 勁怪,我諗應該知邊類, 但我平時去 3.0主城接果d 手配書係咪唔洗做? 直接搵呢d mopu怪打就ok?

50 / 60 等紅色爆炸符號個啲

a=15 章果個?

返到去屋企解釋比你聽

你個種係C

呢d怪係咪唯有係地圖到自己飛下飛下搵佢出黎

你個種係C

呢d怪係咪唯有係地圖到自己飛下飛下搵佢出黎

好多人打 隻野5秒死左…
有無手足知道PS4版用KEYBOARD+MOUSE點打中文
有無試過入左副本
施法會LAG...
跟住清左個目標D隊友傳送左去第2度得自己傳送唔到...
隊友名都唔著燈...
除左LEAVE仲可以點?
有無試過入左副本
施法會LAG...
隊友名都唔著燈...

呢個應該真係LAG機,上網問題定SERVER問題就唔知了
8人副可以企喺度等佢地贏
利申已skip 2.0
想問masked mage 真身係邊個?
有無試過入左副本
施法會LAG...
隊友名都唔著燈...

呢個應該真係LAG機,上網問題定SERVER問題就唔知了
8人副可以企喺度等佢地贏

嗯...4人副黎SOSAD...
我LEAVE左了...
要等30MINS先可以再排過...
有無試過入左副本
施法會LAG...
隊友名都唔著燈...

係咪打緊鬼屋果個副本
利申已skip 2.0
想問masked mage 真身係邊個?

2.0未講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞