[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
佢有時裝欄位?唔會cover左裝備咩

50LV有得改裝備個樣

50LV有得改裝備個樣

50 LV先得???

50LV有得改裝備個樣

50 LV先得???

係,要做任解呢個系統

3.0 啲劇情好撚好睇,環境設計到音樂都好帶到個feel 出黎
白亞宮殿好正

高地果首都好正
新手想加入....

邊個SERVER多連登仔打緊??
新手想加入....

邊個SERVER多連登仔打緊??

睇第一頁,THANKS.

50LV有得改裝備個樣

50 LV先得???

係,要做任解呢個系統

但個item點入手
用左一次就無

可以喺拍賣所買,但係建議你禁下睇左要邊舊先再買
想問下有幾多人會買時裝?

我覺得GAME入面啲衫仲靚過商城
本身想成套雷光買但係我玩拉拉著上身都唔會似樣就算

OK
事關依家1X LV既裝好7
見到mog station 套 東方姫君衣装セット "幾似" 4.0 PV中 女格鬥家套衫
有D想買

純外觀裝 無能力
你想幻化都要等到50等

我自己有買雷光套裝 著係拉拉身上的確有啲⋯⋯

OK
見到mog station 套 東方姫君衣装セット "幾似" 4.0 PV中 女格鬥家套衫
有D想買

佢件衫遲D可能有得買?
我見主線D主要角色都有得賣佢地既衫

OK
有D想買

佢件衫遲D可能有得買?

リセ個套好似係看板有得砌
好似話開發組整緊kururu套裝

KURURU有著衫?

KURURU有著衫?

OK
有D想買

佢件衫遲D可能有得買?

リセ個套好似係看板有得砌

唔好質疑拉拉既身材 多謝合作

KURURU有著衫?

但到時應該唔俾帶帽?
求救,有無人幫打打真雲神,無人入隊

屌我以為個Bob Chan係巴打,差啲係隊頻講中文
好撚柒
但我都幾肯定佢一定唔係日本人

我知係你所以先問佢係咪日本人咋
想像唔到有日本人叫Bob chan

Bob醬(?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞