[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
強迫症
解主線同時要解哂支線先去下一張地圖
好撚柒多任

除非你真係睇支線故事
否則真係浪費時間
副本打一隻雜醉都六千exp 起跳
為exp 打支線

我諗住爆晒主線練其他職先清埋啲支線佢
我都係有強逼症
所以應該好come玩

人地用啲時間用係角色控制上
你浪費係支線輪迴上
強迫症
好撚柒多任

除非你真係睇支線故事
否則真係浪費時間
副本打一隻雜醉都六千exp 起跳
為exp 打支線

我諗住爆晒主線練其他職先清埋啲支線佢
我都係有強逼症
所以應該好come玩

人地用啲時間用係角色控制上
你浪費係支線輪迴上

大家玩法同享受既野唔同姐
我初頭都有,真係想解晒全部支線

不過當發現佢唔似WOW咁解晒果個地區支線任務有成就之類既野獎勵,同埋D支線真係太麻煩,打怪果D白魔打一隻怪都打廿秒頂唔順…我唔夠20lv就打消呢個念頭 3.0岩岩去新地方又有呢種天真既想法,解左1個map又放棄返
第一次回post

阻少少位置問下
有冇Bahamut / Gaia DC ( Alexander Durandal Fenrir Ifrit Ridill Tiamat Ultima Valefor Yojimbo Zeromus ) 既朋友有興趣玩 Omega(savage) ?

可以game 內/tell siuming kensaki , 或者係依度聯絡
目前只有3人, 可以再傾職業組合
唔打算係hardcore團, 晚上活動非通頂, 目標跟到主流進度就OK啦

回鍋/有自信新手大歡迎 ! !
第一次回post

阻少少位置問下
有冇Bahamut / Gaia DC ( Alexander Durandal Fenrir Ifrit Ridill Tiamat Ultima Valefor Yojimbo Zeromus ) 既朋友有興趣玩 Omega(savage) ?

可以game 內/tell siuming kensaki , 或者係依度聯絡
唔打算係hardcore團, 晚上活動非通頂, 目標跟到主流進度就OK啦

幫推
第一次回post

阻少少位置問下

幫推

thank you !
第一次回post

阻少少位置問下

Ifrit新手玩家想玩
但係仲衝緊主線,應該仲有一星期先過到
第一次回post

阻少少位置問下

肝唔起 只可以PASS
我包左月 但佢未送幻想藥比我,要點拎?

信箱
玩到咁上下終於有個新靚女角色

但佢出場果個主線任有個騎士一下輕功跳左上屋頂笑到我肚痛

邊個女角
第一次回post

阻少少位置問下

我地係baha應該開公會團

邊個女角

http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Hilda_the_Mongrel
用第一身視角同佢接任好正

開頭3.0太多型男角色搞到成陣gay味咁
組長~如果想昇第2隻job 係咪不停打potd呢?~
班仆街騎士打撚完佢又唔洗死,食屎啦 教皇係咪on9架都殺左條龍仲搞乜
強迫症
好撚柒多任

勇者
我玩到30lvl就無咁做了

我54了

我本來想做埋先
但推推下主線見到篇野講可以留俾DPS職排本果時幫補下exp
就唔做全力直推主線
有沒人o係 Valefor 鄉村服(+exp)?
如有請add: Charlotte Frans

Thanks!
組長~如果想昇第2隻job 係咪不停打potd呢?~

我唔打POTD
會走去排副本
班仆街騎士打撚完佢又唔洗死,食屎啦 教皇係咪on9架都殺左條龍仲搞乜

3.0個故事好精彩

Thanks!

Faye Seadog
但我出咗街妳add 我啦
任務成日送裝個箱都揀錯左其他職 到底點分

咩箱?

Thanks!

我係啊id:Kkori Lavender
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞