[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
想問坦60後如果要升LV除左打16之外係咪都係排副本, 定係去打PVP好D
拎咗更高item lv 嘅裝後你地啲職業任送嘅50lv 職業裝點處置
想問坦60後如果要升LV除左打16之外係咪都係排副本, 定係去打PVP好D

做主線+日任都夠升到70啦
好似真係好多直升,打普通副本成日都打到就滅就滅咁

成日打4.0啲副本都會見到另外三個有條草
玩完3.0無耐主線送呢兩件野...http://imgur.com/a/KP3Fw

佢個墓係邊個位?
想問吓,有冇朋友想要Recruitment Code或者係Welcome Back Code?

Recruitment Code: DG83CDRS

新玩家用Recruitment Code可以攞
經驗值+20%頭飾
免費傳送券 x99
銀色陸行鳥毛 x10
(可以用嚟換iLv260 武裝2件)

舊玩家都可以攞
免費傳送券 x99
銀色陸行鳥毛 x10

已入
btw 係邊度睇到自己個code?(已申請)

上網入Mog Station選擇Recruit A Friend
想問吓,有冇朋友想要Recruitment Code或者係Welcome Back Code?

經驗值+20%頭飾
免費傳送券 x99
銀色陸行鳥毛 x10

舊玩家都可以攞
免費傳送券 x99
銀色陸行鳥毛 x10

已入

上網入Mog Station選擇Recruit A Friend

巴打咁快手
Po多條Code出嚟益吓街坊

Recruitment Code: EWDVTH6Q

申請賬號,然後登入Mog Station
Your Account > Registration Codes > Enter Recruitment Code

入咗條Code之後先再選擇俾邊個Plan
之後入Game去信箱就可以攞嘢
玩完3.0無耐主線送呢兩件野...http://imgur.com/a/KP3Fw

佢個墓係邊個位?

中央高地水晶上面個忽既左上角

經驗值+20%頭飾
免費傳送券 x99
銀色陸行鳥毛 x10

舊玩家都可以攞
免費傳送券 x99
銀色陸行鳥毛 x10

已入

巴打咁快手

Your Account > Registration Codes > Enter Recruitment Code

如果已經入左個complete pack,但未開始俾月費sub,可唔可以用返個code?
拎咗更高item lv 嘅裝後你地啲職業任送嘅50lv 職業裝點處置

掉左佢
個po兩星期唔夠又就爆

個D日任係咪即係CLAN HUNT?

經驗值+20%頭飾
免費傳送券 x99
銀色陸行鳥毛 x10

舊玩家都可以攞
免費傳送券 x99
銀色陸行鳥毛 x10

已入

巴打咁快手

如果已經入左個complete pack,但未開始俾月費sub,可唔可以用返個code?

未俾月費應該都仲可以(唔肯定)

ilv50果套放得入愛藏箱所以有keep
90果套除左主職我掉晒了,反正外觀差唔多

但點解今次職業裝又放唔到入去呀吉田!
有無高手教下個act overlay 點玩

玩極都唔明係點用法

ilv50果套放得入愛藏箱所以有keep
90果套除左主職我掉晒了,反正外觀差唔多

但點解今次職業裝又放唔到入去呀吉田!

掉左可以1000蚊件買返?

個D日任係咪即係CLAN HUNT?

即係cf 16同50果啲
跑雀真係好悶
Btw有冇巴打交換RAF個code
跑雀真係好悶

我未用

但係可以互相用架咩
跑雀真係好悶

我未用

但係可以互相用架咩

Raf只可以係sub第一次之前用
大家都未sub未入過code就可以
跑雀真係好悶

我未用

但係可以互相用架咩

Raf只可以係sub第一次之前用
大家都未sub未入過code就可以

咁聽日搞

熄左機
Omega 真係舊FF Fans 見到會驚喜
個感覺係好似入水晶塔的感覺一樣
晏d開新post
其實點樣可以貼件物品上聊天欄
其實點樣可以貼件物品上聊天欄

右click件道具,然後有得揀貼去chat度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞