[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
我人仔27lv
主線20lv
日任仲係開得2個正唔正常?

好似唔係正常

應該正常?我去到五十先開多三個

哦,以為你指開左幾多個副本
我人仔27lv
主線20lv

低LV可以唔洗打日任 主線進度重要好多
巴哈係咪有linkshell? 可唔可以加埋我
Cav Ca
我人仔27lv
主線20lv

好似唔係正常

應該正常?我去到五十先開多三個

哦,以為你指開左幾多個副本

係AR~日任~~
哦~~咁得啦~
我驚我MISS左D咩~~HAHA~
我人仔27lv
主線20lv

低LV可以唔洗打日任 主線進度重要好多

OK~~
努力做緊外賣仔周圍送野追進度~~
想問無買4.0玩唔玩到新職?
利申3.0版
想問無買4.0玩唔玩到新職?
利申3.0版

唔得
終於過2.0 考慮緊skip唔skip中間,直玩3.0好

Fedex simulator

Fedex simulator

我都skip左2.1直開3.0,岩岩終於到4.0
見有人話skip會唔知3.0開頭係發生咩事
Lyse
點升軍階 依家牙曹長 佢叫我搵大牙佐做任先 但個npc無任接。。。
雙蛇黨

http://ff14wiki.info/?%E9%9A%8E%E7%B4%9A

係,飛左既話最好上網睇番劇情
大家平時點同日本人溝通
新手唔識玩班日本人又係咁同我講野
雞同鴨講
大家平時點同日本人溝通
雞同鴨講

學日文
大家平時點同日本人溝通
雞同鴨講

用AUTO TRANSLATE "I dont speak Japanese"
有D會嘗試用英文同你講

2.1到2.4如果齋跑主線唔解D 藍+開副本我諗都係1,2日內搞掂

其實如果skip故事佢會唔會開埋呢D 藍+任既功能俾你?
http://www.bilibili.com/video/av11658059/

2.0主線冇利維坦條海蛇原來係關海嘯事

睇到第2集已經覺得吉田呢條友好唔簡單

2.1到2.4如果齋跑主線唔解D 藍+開副本我諗都係1,2日內搞掂

其實如果skip故事佢會唔會開埋呢D 藍+任既功能俾你?

有無用緊白魔手足分享下啲花傾向用定唔用好
同埋70lv 果招有咩用?群補?
有無用緊白魔手足分享下啲花傾向用定唔用好
同埋70lv 果招有咩用?群補?

幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞