[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
唔該晒
心思思想玩好耐 但一直得部macbook , 下定決心買部電腦玩 想問依家砌機定買廠機好
有冇玩侍既分享下你地點用葉隱
我計計條數 三閃情況下
回天雪月花 同 用葉隱屙出黎既60劍氣打必殺劍既傷害好似差唔多
但係葉隱唔洗用GCD 多出黎既GCD可以造成更多傷害 拎更多劍氣
所以我覺得葉隱應該CD到就立即食三閃
你地又點睇

你個思路岩
當侍上到70之後就會發現其實好難打到高DPS
實戰要身位技全部冇MISS,同埋要睇住幾時轉三閃之類

我原本睇落去都覺得侍應該好簡單 以為三套Combo輪流上 is ok
玩落發現都唔係

所以吉田其實又真係冇講錯
佢本來就話侍係一隻簡單易用既DPS職,但要打到高輸出就比較玄人向

依家就易學難精,你要高輸出就要不停禁制

https://www.reddit.com/r/ffxiv/comments/6jjq9b/samurai_sam_opener_rotation_to_115_2nd_higanbana/
巴打可以參考下
Allagan Tomestones of Poetics就係詩學?係咪換咩都冇所謂,對之後應該冇咩影響?
Allagan Tomestones of Poetics就係詩學?係咪換咩都冇所謂,對之後應該冇咩影響?

心思思想玩好耐 但一直得部macbook , 下定決心買部電腦玩 想問依家砌機定買廠機好

google 悠二網

google 悠二網

好正 唔該巴打
[qu ote]點解我啲每日副本仲未重置sosad[/quote]
每晚十一點先重置
學者雖然廢咗
不過真係好啱玩
要攻有攻
要補有補
又有仙女幫你含
學者雖然廢咗
不過真係好啱玩
要攻有攻
要補有補
又有仙女幫你含

要攻要守 !
主線淨係俾人係補同DPS布裝揀一件,想兩件要晒黎換衫

有冇D同款外型既裝可以刷/買返黎?
要打幻想圖書館,幫幫手得唔得
隊已開

仲要人?
唔識打隻小皇 好複雜,高級啲個啲副本每次都要死一兩次先過到

一王佢長讀條個陣要過對面,如果唔係會變肉醬
二王打小怪拖冰去王到(唔好掂到風)

求翻譯

google 悠二網

好正 唔該巴打

ps4 pro

玩online game都係電腦玩好玩d
超低能,SE ban鬼咗我account話我無法提供英國嘅地址所以唔可以用EU嘅賬號。而家ARR到而家都4年啦!乜而家打機要一直住同一個地方,唔俾人搬唔俾人出國㗎?玩10年嘅話,咪10年都唔可以離開歐洲?
詩學可以係換到換裝? 爆左好耐。。唔知點用

MOR DHONA搵ROWENA同隔離條女
詩學可以係換到換裝? 爆左好耐。。唔知點用

idyllshire / mor dhona
超低能,SE ban鬼咗我account話我無法提供英國嘅地址所以唔可以用EU嘅賬號。而家ARR到而家都4年啦!乜而家打機要一直住同一個地方,唔俾人搬唔俾人出國㗎?玩10年嘅話,咪10年都唔可以離開歐洲?

唔係掛,永久BAN左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞