[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
快速睇完學者skill 4.0版
你都有今日

連環計算係比較實用

70果招用的條件有點煩,效益唔夠高
除非我熟個RAID 否則唔會考慮來用
確確實實咁去補一次搭埋個盾可能仲好

深謀係放左之後到50%以下就自動發動
定要50% 以下放先有效果?

最後,以太20%> 10%
隔離隻學者你夠唔夠MP用呀?

深謀係放完之後30秒內低過50%血就會發動
其實我覺得呢招既CD同補量唔值一粒以太

仲要30秒內....
搞咁多野用生命活性化算...
唯一諗到的用法係放比中mark 的對象
間接顧少個人
例如極豪神劈雷果個階段

但CD一分鐘....
你都有今日

連環計算係比較實用

仲要30秒內....
間接顧少個人
例如極豪神劈雷果個階段

但CD一分鐘....

咁咪幾好囉學者簡單左

係想做多野都唔得呀
你都有今日

連環計算係比較實用

仲要30秒內....
間接顧少個人
例如極豪神劈雷果個階段

但CD一分鐘....

咁咪幾好囉學者簡單左

係想做多野都唔得呀

幾好呀
可以幫手輸出
你都有今日

連環計算係比較實用

仲要30秒內....
間接顧少個人
例如極豪神劈雷果個階段

但CD一分鐘....

咁咪幾好囉學者簡單左

係想做多野都唔得呀

幾好呀
可以幫手輸出

魔炎法大師,1111111111111
你都有今日

連環計算係比較實用

仲要30秒內....
間接顧少個人
例如極豪神劈雷果個階段

但CD一分鐘....

咁咪幾好囉學者簡單左

係想做多野都唔得呀

幾好呀
可以幫手輸出

魔炎法大師,1111111111111

打豪神 多個輸出差好遠架
想問下有冇人去過ffxiv 間餐廳?有咩玩?

https://www.pasela.co.jp/paselabo_shop/ff_eorzea/
新手一問,想問下點解我隻MNK同SAM啲輸出好似差好遠咁
兩隻都係52lv,但係用MNK打怪係明顯慢勁多,試過用SAM 4招技就殺到怪,但係用MNK要用差唔多10招
去到後期會唔會平均返??本係本身嘅職差距

主題餐廳
定期會有特別餐單
每度餐飲/ 食會隨機送個杯墊比你
幾個朋友或者公會成員去都ok
如果唔打FF14 其實唔知去來做乜

每個時間都有個抽獎
個大獎係呢個....

個造型係FF14 金碟遊樂場
兩隻都係52lv,但係用MNK打怪係明顯慢勁多,試過用SAM 4招技就殺到怪,但係用MNK要用差唔多10招

MNK要做熱身運動先有輸出
疾風迅雷疊到3之前都係打緊太極 疊到3之後先開始打泰拳
而且MNK既攻擊比較重視數量多過質量

MNK要做熱身運動先有輸出
疾風迅雷疊到3之前都係打緊太極 疊到3之後先開始打泰拳
而且MNK既攻擊比較重視數量多過質量

就係平衡每隻職先咁樣 如果隻隻都幾下秒一隻怪 就唔洗分職業啦

組長game入面頂帽係咪剝左呢隻怪既皮做?

活生生剝層皮帶上頭
諗下都覺得好殘忍
感謝解答
推得快到
岩岩改版係咁上下啦 3.0岩岩開果陣都係咁推
想升隻法師職玩下
想問其實赤魔定黑魔易玩啲

我戴左呢頂帽差唔多3年冇除過
之前公會有新人入黎仲以為係我個髮型黎
想升隻法師職玩下

"睇人玩"覺得赤魔易D
但黑魔大力D

我戴左呢頂帽差唔多3年冇除過
之前公會有新人入黎仲以為係我個髮型黎

想升隻法師職玩下

"睇人玩"覺得赤魔易D
但黑魔大力D

用LS 入面其中一位講法
黑係谷阿谷阿谷之後爆一下勁爽
赤係不停咁爽丫爽丫爽
想升隻法師職玩下

"睇人玩"覺得赤魔易D
但黑魔大力D

赤係不停咁爽丫爽丫爽

想升隻法師職玩下

"睇人玩"覺得赤魔易D
但黑魔大力D

赤係不停咁爽丫爽丫爽

遲啲赤魔比人nerf完睇下仲爽唔爽得出
想升隻法師職玩下

"睇人玩"覺得赤魔易D
但黑魔大力D

赤係不停咁爽丫爽丫爽

玩一下赤會明
佢職業概念非常簡單而且無dot 要管理
要打高輸出亦都唔係難
但赤要去到好極限就唔係咁易
至少我睇完鬼佬果邊個迴圈自問現階段做唔到
除非投放好多心機落去先放到落應用層面上

黑魔4.0我未玩
所以根據LS的人講法係可以做到極端地高
佢本人覺得赤魔只係見到黑的車尾燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞