[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
而家打4人D小副本成日諗點解d mark唔統一 原來有
又死人 配埋3.0 d 音樂傷感百倍

呢種係距離衰弱傷害既線

有無ui share

呢種係距離衰弱傷害既線

有無ui share

ACT ui?
OverlayPlugin Theme
miniparseGlowIconGraphBG.html
明明已經54定55先開始3.0主線,但都仲係會卡主線

好基友

好基友

吉田副業一定係便當製造商

呢種係距離衰弱傷害既線

瑪哈個隻大 既方形爆彈又點計
同埋影之國卡莉怪妞紅綠燈

3.0故事同音樂都好d
美神首歌洗腦但我覺 女神首歌仲好聽
昨日終於打到肉燥
之前出左打唔切金唔到
昨日2 條分流各出一次終於搞掂
換齊野仲可以換多10個傢具

3.0故事同音樂都好d

女神好聽d
尋晚終於完左4.0主線,今晚清埋兩個新70id 先有得打日任3星

3.0故事同音樂都好d

女神好聽d
尋晚終於完左4.0主線,今晚清埋兩個新70id 先有得打日任3星

打埋就換真理裝啦
飾品同武器可以刷極豪極美算

呢種係距離衰弱傷害既線

瑪哈個隻大 既方形爆彈又點計
同埋影之國卡莉怪妞紅綠燈

咁多邊數得哂
早晨

努力上班
經過兩日假期,我主線進度終於由搵龍女提升到去到多瑪
黎緊個星期六又要搞婚禮,主線再見
經過兩日假期,我主線進度終於由搵龍女提升到去到多瑪
黎緊個星期六又要搞婚禮,主線再見

研究左三日三夜
終於熟少少占星點玩

不過仲未熟抽果啲卡咩技成日差啲害死人
研究左三日三夜
終於熟少少占星點玩

講開占星,8人副本2個占星真係比開發組玩死
3.X 時一直都可以知另一個占星keep 咩牌draw 咩牌
4.0 改到乜都睇唔到
結果2個占星就要估對家有咩在手
出均衡比個水瓶蓋左真係嘔血
忍唔住啪咗藥變拉拉肥,宜家日日都唔想落線

拉拉肥世界第一

拉拉肥世界第一

好多變態佬
研究左三日三夜
終於熟少少占星點玩

講開占星,8人副本2個占星真係比開發組玩死
3.X 時一直都可以知另一個占星keep 咩牌draw 咩牌
4.0 改到乜都睇唔到
結果2個占星就要估對家有咩在手
出均衡比個水瓶蓋左真係嘔血

Set Marco : 俺のターン!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞