[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有冇巴打用EU版?
我登入EU版嘅Square Enix網站,
想直接同佢買Stormblood嘅PC Download版
點知發現只係得NA版嘅Square Enix網站先有得賣
EU嘅 PC Download版竟然係要硬食Collector Edition!

我而家唔敢買NA版嘅Stormblood
因為我原裝ARR同Heavensward都係買EU版嘅DVD
好驚買完之後佢話EU賬號唔可以用NA版Stormblood要我再買過....

召喚組長
有冇巴打用EU版?
我登入EU版嘅Square Enix網站,
想直接同佢買Stormblood嘅PC Download版
點知發現只係得NA版嘅Square Enix網站先有得賣
EU嘅 PC Download版竟然係要硬食Collector Edition!

我而家唔敢買NA版嘅Stormblood
因為我原裝ARR同Heavensward都係買EU版嘅DVD
好驚買完之後佢話EU賬號唔可以用NA版Stormblood要我再買過....

召喚組長

自膠
50lv 果個A Relic Reborn係咪接左解左佢都ok?應該係你地之前話果個版本最勁既武器?

拎住50lv呢把唔會同60/70果把撞架何?
英文又唔得 日文又唔得 做任睇唔明 單機又慘
最後玩到1X LV就棄左
個陣仲係 7日20LV免費玩 而加改到免費35LV

想玩中文又唔想去支那服玩特別版 點解隻GAME出左咁耐都冇有心人去漢化
不過我都明隻GAME D字應該多到暈

同感
如果有中文版會狗沖

但一有中文 d大陸人就走哂黎國際ser

唔希望玩家質素下降
見到主線任條list
對返自己進度...
而家先去到攪祭典慶祝下果到...
悠閒玩中...

尋晚組長打果隻怪
除左買50萬道具就無可能打得入?
見到主線任條list
對返自己進度...
悠閒玩中...

尋晚組長打果隻怪

慢慢玩啦,我好似打左150個鐘先打爆2.0
人在日本,周圍都有ff promote, 有套陸行雞啤牌好靚

想玩中文又唔想去支那服玩特別版 點解隻GAME出左咁耐都冇有心人去漢化

同感
如果有中文版會狗沖

唔希望玩家質素下降

而家就算打國際,傾計都仲可以打中文(好似係)
個系統應該係可以用到中文嘅
繁體中文版應該會多港台澳朋友會玩
不過SE搞得大陸版,個營運課金位都要合符國情
應該都唔會理港台澳嘅玩家啦
見到主線任條list
對返自己進度...
悠閒玩中...

尋晚組長打果隻怪

第一次坐飛船去到新地方
D支線好低LV
係咪SKIP左佢先呢?
留黎練新職果時先做, 而家繼續推主線先?
見到主線任條list
對返自己進度...
悠閒玩中...

尋晚組長打果隻怪

第一次坐飛船去到新地方
D支線好低LV
係咪SKIP左佢先呢?
留黎練新職果時先做, 而家繼續推主線先?

支線其實大部份我覺得唔做都無乜所謂
但係藍色感嘆號通常會有啲系統或者副本開到(e.g.剪頭髮/騎陸行雞/學技)
可以既話就盡量做曬藍色果啲
其他我自己會接曬主線附近啲高lv既支線,做主線順路果陣就做埋,唔順路就由得佢
有冇戈幫手打王
dps搵唔到party
53lv 既武神

你缺DPS可以搵我
見到主線任條list
對返自己進度...
悠閒玩中...

尋晚組長打果隻怪

冇,仲要效果得30秒
50lv 果個A Relic Reborn係咪接左解左佢都ok?應該係你地之前話果個版本最勁既武器?

唔洗解,呢把野有排解
人在日本,周圍都有ff promote, 有套陸行雞啤牌好靚

https://www.youtube.com/watch?v=i7P1dXw92JE
個fate2,3日先出1次,要打6場先拎到隻座騎

唔洗解,呢把野有排解

冇記錯嘅話
50個Relic練爆iLv都未過200
Heavensward之後又有一堆新武器任務
不過iLv練爆亦唔過300
估計Stormblood都係一樣有新武器任務
但唔會超過iLv400

自己衡量想唔想要把武器
如果齋睇數字,其實大把選擇

同感
如果有中文版會狗沖

唔希望玩家質素下降

而家就算打國際,傾計都仲可以打中文(好似係)
個系統應該係可以用到中文嘅
繁體中文版應該會多港台澳朋友會玩
不過SE搞得大陸版,個營運課金位都要合符國情
應該都唔會理港台澳嘅玩家啦

係打到日文有既漢字咋
好想同拉拉一齊游水
好想同拉拉一齊游水

無啦啦收到個日本朋友既草莓味內褲
有個地圖拎齊風脈,可以點飛?
佢送個隻黑色陸行鳥係咪飛唔到

應該飛到,跳兩下就係飛
有個地圖拎齊風脈,可以點飛?
佢送個隻黑色陸行鳥係咪飛唔到

應該飛到,跳兩下就係飛

拎晒風脈
仲要解晒5個風脈任先飛到
跳級同主線邊到買架 打算直接買完上網睇返劇情算 因為好鬼想快D玩到赤魔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞