[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
玩左半個月全職奶媽

感覺上學霸好似仲難玩過白同占

有無學霸可以指點下我
呢個妖精真係型到震

https://twitter.com/belphe_ridill/status/881292640951582721引用

點影到咁型
玩左半個月全職奶媽

有無學霸可以指點下我

召喚組長
呢個妖精真係型到震

https://twitter.com/belphe_ridill/status/881292640951582721引用

點影到咁型

PS過既應該
不過都要本身個角色型同擺到個動作先得
有無侍玩家確認下係咪鳳碟的動作?
靈藥以上的價錢都好貴唔捨得買來燒
INT 值而家都2000起,10~ 16% 都可以加到200~ 300點
唔買最貴果隻好似加唔盡
玩左半個月全職奶媽

有無學霸可以指點下我

學者由2.0威到3.0
依家4.0比吉田nerf到變左舊屎
平時打怪上兩招dot->bane->shadowflare->氣炎/魔炎111111111111111
單體盾比唔上占星而且仲用多左魔,深謀係廢技,連環計還可以,70lv技就算吧啦
簡單黎講成隻職變左吃力不討好,等今日或者兩個星期後開零式果陣改番強(一定會改,差在改成點),如果唔係真係唔洗用
玩左半個月全職奶媽

有無學霸可以指點下我

學者由2.0威到3.0
平時打怪上兩招dot->bane->shadowflare->氣炎/魔炎111111111111111
單體盾比唔上占星而且仲用多左魔,深謀係廢技,連環計還可以,70lv技就算吧啦
簡單黎講成隻職變左吃力不討好,等今日或者兩個星期後開零式果陣改番強(一定會改,差在改成點),如果唔係真係唔洗用

唔好咁啦
做少d野唔好咩
玩左半個月全職奶媽

有無學霸可以指點下我

學者由2.0威到3.0

唔好咁啦
做少d野唔好咩

做少d野唔緊要
問題係連補血都成問題
打67同69副都要認真少少咁奶
玩左半個月全職奶媽

有無學霸可以指點下我

學者由2.0威到3.0

唔好咁啦
做少d野唔好咩

做少d野唔緊要
問題係連補血都成問題

人地占星同白魔都多左d回復技/彌補隻職不足既技
學者呢? 學者係雞呀
玩左半個月全職奶媽

有無學霸可以指點下我

學者由2.0威到3.0

唔好咁啦
做少d野唔好咩

做少d野唔緊要
問題係連補血都成問題

學者呢? 學者係雞呀

咁組團我覺得點都放隻學比較好

不過有隻勁占會更開心
玩左半個月全職奶媽

有無學霸可以指點下我

學者由2.0威到3.0

唔好咁啦
做少d野唔好咩

做少d野唔緊要
問題係連補血都成問題

學者呢? 學者係雞呀

咁組團我覺得點都放隻學比較好

不過有隻勁占會更開心

咩事呢個時間都要排隊
個個臨MAINTAIN之前入去玩?
4.05姐係兩星期後出奧米加果陣
都預左
52lv
應該打軍票換2.x 果套lv 120
定直接去打3.x 果啲, 見item lv 高好多
52lv

我換左120果套升埋130之後打到60先換裝
52lv

打咩儲得最快?
有關DPS各職的火力問題,4.0時各職的火力會根據以下3點來設定
1.單人情況下的單體輸出
2.受到機制影響時的輸出
3.組滿8人時的輸出
所以沒有任何團隊buff的侍,打王的輸出會比較高
但對團隊效益較大的龍騎,本體輸出會較低
52lv

打咩儲得最快?

我會打日任>未打過既其他關
因為我用DPS打咩都要排好耐所以除左日任必排之外其他都是但排
有冇網講下d職既介紹 太多職又唔知d職既分別
有冇網講下d職既介紹 太多職又唔知d職既分別

http://na.finalfantasyxiv.com/jobguide/battle/
52lv

點解唔用詩學換套120
52lv

今晚加我?係valefor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞