[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
其實點樣可以貼件物品上聊天欄

右click件道具,然後有得揀貼去chat度

今晚試下先,唔該
D龍係咪隻隻裝義眼…拆出黎、裝返入去話都冇咁易
發覺個po係無po#,之後會唔會考慮加上去?
D龍係咪隻隻裝義眼…拆出黎、裝返入去話都冇咁易

Usb

我記得第一次見到呢個post果陣係有

我記得第一次見到呢個post果陣係有

之後加番
騎士團長假假地都叫一國之君,但3.0入面都唔覺佢有咩用,乜都叫光之戰士幫手,打到最尾聖龍試煉佢都係騎條二打六龍返去救城 本身完3.0果陣已經心諗呢條契弟有咩用,打都未見佢打過

臨尾淨係出黎叫人dum9左對眼同埋出黎抱走龍騎 笑左

不過終結龍詩戰爭呢一戰同教皇圓桌騎士果戰對比,都係後者型D,隻王召幫手果下D圓桌騎士都好鬼型,反而邪龍三隻手下都冇乜feel ,不過最尾拔眼果度又呃眼淚 開始新旅行既時候既同伴都相繼逝去,好彩最尾龍騎救得返
騎士團長假假地都叫一國之君,但3.0入面都唔覺佢有咩用,乜都叫光之戰士幫手,打到最尾聖龍試煉佢都係騎條二打六龍返去救城 本身完3.0果陣已經心諗呢條契弟有咩用,打都未見佢打過

不過終結龍詩戰爭呢一戰同教皇圓桌騎士果戰對比,都係後者型D,隻王召幫手果下D圓桌騎士都好鬼型,反而邪龍三隻手下都冇乜feel ,不過最尾拔眼果度又呃眼淚 開始新旅行既時候既同伴都相繼逝去,好彩最尾龍騎救得返

難得有新玩巴打真係咁認真睇劇情 比你咁講一講,騎士團團長好似又真係未落過場,反而沙都黑人真係戰鬥民族
btw好基友同冰女人

難得有新玩巴打真係咁認真睇劇情 比你咁講一講,騎士團團長好似又真係未落過場,反而沙都黑人真係戰鬥民族
btw好基友同冰女人

同埋我想佢講多d魔大陸果條龍同巴哈既故事,但似乎冇左下文
btw有樣唔關劇情事但好想吐槽

點解主線咁多角色係白髮…

其實我覺得合理架, 你都識講一國之君, 邊駛落場打人呀, 你估係草原個亡國之君, 要出場打人呀, 一國之君, 日理萬機好合理
想問下66升67卡等, 最快打EXP升LV係打FATE定打副本(我係DPS )
1001啦
我轉頭開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞