[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
我會唔會係第一個70lvl都未開始4.0既人
2.55隻巨龍好有霸氣好大條 個視角最遠距離完全唔夠

老山龍?
轉ser要收12鎊手續費
會唔會貴左小小

都差唔多
Wow都係咁上下

好過某d game等左十幾年都未有得轉ser轉名
想問下4.0黑魔個60lv任係邊到接

Ul'dah - Steps of Thal (x12.9,y13.5)

Ul'dah - Steps of Thal (x12.9,y13.5)

ok thx

老山龍?

我玩英文唔知隻野叫乜名

2.55最尾個超長cutscene劇情幾正…

老山龍?

我玩英文唔知隻野叫乜名

見組長話可以skip 2.1-2.4

但用果個item可以揀劇情跳到去邊咩?如果冇得揀要全跳既話真係可惜,呢段好好睇

老山龍?

我玩英文唔知隻野叫乜名

但用果個item可以揀劇情跳到去邊咩?如果冇得揀要全跳既話真係可惜,呢段好好睇

幻龍ミドガルズオルム
http://ff14wiki.info/?%E3%83%9F%E3%83%89%E3%82%AC%E3%83%AB%E3%82%BA%E3%82%AA%E3%83%AB%E3%83%A0

龍族既始祖
應該係現時FF14登場過既最高位幻獸 (巴哈已經係蠻神)
之前全世界都以為佢死左

2.x 主線係有d悶 但去到2.5 幻龍埋伏線同2.55最後大事件發生對3.0劇情關係好大
skip左會好可惜

老山龍?

我玩英文唔知隻野叫乜名

幻龍ミドガルズオルム
http://ff14wiki.info/?%E3%83%9F%E3%83%89%E3%82%AC%E3%83%AB%E3%82%BA%E3%82%AA%E3%83%AB%E3%83%A0

龍族既始祖
之前全世界都以為佢死左

2.x 主線係有d悶 但去到2.5 幻龍埋伏線同2.55最後大事件發生對3.0劇情關係好大
skip左會好可惜

條片段劇情係1.0既事黎?

如果skip左2.1-2.55去玩3.0真係唔知發生乜事,變天咁

老山龍?

我玩英文唔知隻野叫乜名

幻龍ミドガルズオルム

龍族既始祖
之前全世界都以為佢死左

skip左會好可惜

如果skip左2.1-2.55去玩3.0真係唔知發生乜事,變天咁

仆街啦

為左趕進度但係又無時間慢慢肝
一上到50呢就skip左2.0主線
有無地方可以睇返

有無巴打教路
點先可以係無主線既情況下快速升一隻新職

同埋唔夠錢洗可以點做
啱啱開始左3.0
啲劇情好似好正
好想爆肝打曬佢
到左要同人partner既任,好不安唔敢接
驚同日本人party
有冇人係elemental server 玩?

有無巴打教路

同埋唔夠錢洗可以點做

1. hunting log
2. 俾錢升另一個職去60lv, 你本身低lv 個職會有exp bonus
3. 打副本
到左要同人partner既任,好不安唔敢接
驚同日本人party

打之前去睇咗啲教學片先例如呢個page
https://ffxiv.consolegameswiki.com/wiki/Sastasha_Seagrot
有埋片同旁白教

有無巴打教路

同埋唔夠錢洗可以點做

2. 俾錢升另一個職去60lv, 你本身低lv 個職會有exp bonus
3. 打副本

死者宮殿(60前),51-60層單刷
60後日任地城

有無巴打教路

同埋唔夠錢洗可以點做

3. 打副本

死者宮殿(60前),51-60層單刷
60後日任地城

單刷係咪會多經d?
好驚woe
NA無complete collection
我走左去EU買同開新AC.........
好驚woe
NA無complete collection
我走左去EU買同開新AC.........

唔關事
na eu都有2501既問題
用手機網路就得
無啦啦多左咁多人既

老山龍?

我玩英文唔知隻野叫乜名

幻龍ミドガルズオルム

龍族既始祖
之前全世界都以為佢死左

skip左會好可惜

冇睇2.5既話其實會唔知3.0開頭做緊咩
但因為冇得揀skip到2.4 而且考慮埋2.1-2.4悶到爆
所以唯有叫大家skip埋佢
啱啱開始左3.0
啲劇情好似好正
好想爆肝打曬佢

3.0-3.55係正常劇情黎
2.0本身個故事就係為左幫1.0執手尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞