[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
跳級同主線邊到買架 打算直接買完上網睇返劇情算 因為好鬼想快D玩到赤魔

可以上MOGSTATION買
但係好多野做主線都有教
唔識唔好怪到時無人答
跳級同主線邊到買架 打算直接買完上網睇返劇情算 因為好鬼想快D玩到赤魔

可以上MOGSTATION買
但係好多野做主線都有教
唔識唔好怪到時無人答

OH THX
打DEEP DUNGEON有D咩要留意???
有個地圖拎齊風脈,可以點飛?
佢送個隻黑色陸行鳥係咪飛唔到

陸行鳥同肥雞要解一個叫i believe i can fly既任先飛到

冇咩特別

冇咩特別

即係當普通DUNGEON咁打就OK?
有個地圖拎齊風脈,可以點飛?
佢送個隻黑色陸行鳥係咪飛唔到

應該飛到,跳兩下就係飛

拎晒風脈
仲要解晒5個風脈任先飛到

thx.

另外想問有冇人知56lv詩人招技有咩用

reset隻你對隻怪上果兩招dot傷既時間

冇咩特別

d人多數入去各有各打係度無雙
deep dungeon全dps都過到

冇咩特別

但要小心入面會另外有套專用既武器同防具
套野唔夠lv好易比怪打死/唔夠力打怪

冇咩特別

但要小心入面會另外有套專用既武器同防具
套野唔夠lv好易比怪打死/唔夠力打怪

OK THANKS
打完2.0出名單之後係咪就係2.1-2.X既任務?

YES AR

YES AR

岩岩解到搬左屋係咪只係開始

YES AR

岩岩解到搬左屋係咪只係開始

打第三個蠻神=入正題

組長fans?
打完IFRIT~~有驚無險~
休息下先
打完IFRIT~~有驚無險~
休息下先

想問下有幾多人會買時裝?

我覺得GAME入面啲衫仲靚過商城
本身想成套雷光買但係我玩拉拉著上身都唔會似樣就算

我覺得GAME入面啲衫仲靚過商城
本身想成套雷光買但係我玩拉拉著上身都唔會似樣就算

OK
事關依家1X LV既裝好7
見到mog station 套 東方姫君衣装セット "幾似" 4.0 PV中 女格鬥家套衫
有D想買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞