[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
利申已skip 2.0
想問masked mage 真身係邊個?

2.0未講

定係你指"2.0"最後果個 唔係2.1~2.5

果個係
沙之家個白髮MK比人控制左
利申已skip 2.0
想問masked mage 真身係邊個?

2.0未講

定係你指"2.0"最後果個 唔係2.1~2.5

果個係
沙之家個白髮MK比人控制左

要打3.0隻皇 有冇人可以幫幫拖

爆mon斬
多謝各位,已完成3.0
但個故事埋得有啲快,入到魔大陸之後一連串黑人問號

3.0最尾的確係完得有D快
但故事未完
多謝各位,已完成3.0
但個故事埋得有啲快,入到魔大陸之後一連串黑人問號

3.0最尾的確係完得有D快
但故事未完

好基友
原來仲要搞飛行座騎同二速咁煩架 mob hunt之前返主城見到塊板望過下,但見唔知點搞就冇接 係咪60先再處理以上問題都可以?而家推緊3.0主線
原來仲要搞飛行座騎同二速咁煩架 mob hunt之前返主城見到塊板望過下,但見唔知點搞就冇接 係咪60先再處理以上問題都可以?而家推緊3.0主線

你推推下就會發現其實已經做左七成。
只要你唔好太懶明明見到風脈都唔交感

OK...我仲解緊50果D Hard副本任…隻雷神EX做補都排半個鐘

你推推下就會發現其實已經做左七成。
只要你唔好太懶明明見到風脈都唔交感

OK...我仲解緊50果D Hard副本任…隻雷神EX做補都排半個鐘

你打呢啲奇怪野要開去組隊板

等左半個都係差1個坦..唉 唔識日文廢事開啦
真係冇坦排 放棄算

解完cid果條線個水晶塔開左個24人副本,係咪都係唔會用duty finder入到 如果都係冇人打既呢兩個任放置算
好多新手足去Ifrit

巴我仲未加你
真係冇坦排 放棄算

解完cid果條線個水晶塔開左個24人副本,係咪都係唔會用duty finder入到 如果都係冇人打既呢兩個任放置算

水晶塔24人副依家已經冇人打,除非你用坦補黎排咁都可能排得入
依家個個等緊3個月之後出既return to ivalice
真係冇坦排 放棄算

水晶塔24人副依家已經冇人打,除非你用坦補黎排咁都可能排得入
依家個個等緊3個月之後出既return to ivalice

未打的巴打,遲下水晶塔有得解限打找公會的人去打吧
極雷神CF的話好大機會一如其名
昨晚無聊試左同公會一個詩人
兩個人一詩一白走去解限打極冰娘
用左3分鐘過到

我諗騎士或者戰士可以單挑
有無手足知道PS4版用KEYBOARD+MOUSE點打中文

入去PS4 鍵盤設定度找台灣>繁體中文 >倉頡
無速成用

遊戲入面,拍enter 之後打字出英文係正常

想打中文時要先叫左個虛擬鍵盤出來
先可用你個實體keyboard 用倉頡打中文

唯一的好處係我虛擬鍵盤長期設日文

無速成用

PlayStation 連動apps
好多新手足去Ifrit

巴我仲未加你

係喎sor
我id
Faye Seadog
可唔可以講多次你id

無速成用

PlayStation 連動apps

其實呢個方便好多
不過唔知做咩我部iPhone 長期只識得認我另一部PS4
永遠都找唔到我裝左FF14果部
昨晚無聊試左同公會一個詩人
兩個人一詩一白走去解限打極冰娘
用左3分鐘過到

我諗騎士或者戰士可以單挑

依個3.0已經單挑到
想問下 class b 既モブ係咪冇章拎架 , 打左兩隻都冇料道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞