[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online 4.0 歡迎新巴絲加入

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
任務成日送裝個箱都揀錯左其他職 到底點分

咩箱?

3.0 任何送既裝備

佢唔係四件揀一件咁比你咩?
https://www.fflogs.com/rankings/15#boss=1036&metric=bossdps
冇卡打4200先係真男人

一堆侍
果個詩人真係痴線,好想拜師

咩箱?

3.0 任何送既裝備

佢係一個箱黎 得個名無得睇入面係咩

英文定日文
不過兩樣都可以Google

咩箱?

3.0 任何送既裝備

英文定日文

日文Google 完都係揀錯,其實係咪無詩人裝

英文仲要淨係玩坦 幫唔到手

咩箱?

3.0 任何送既裝備

英文定日文

日文Google 完都係揀錯,其實係咪無詩人裝

依家d任會比你揀埋其他職既裝備箱?
好似4.0先加落去既新野黎
想用ps4玩要點搞
想用ps4玩要點搞

上ps store download
想用ps4玩要點搞

藍店買實體
後日1-6維護?
後日1-6維護?

係,出奧米加普通版
想用ps4玩要點搞

藍店買實體

係咪要日版psn? 我好似search 唔到
想用ps4玩要點搞

藍店買實體

係咪要日版psn? 我好似search 唔到

班仆街騎士打撚完佢又唔洗死,食屎啦 教皇係咪on9架都殺左條龍仲搞乜

3.0個故事好精彩

但英文字幕真心唔知講乜鳩,自從睇到龍族出黎就放棄睇劇情,龍族講果D英文好似文言文咁都唔知點睇

自己skip scene,上bili睇中文好過
班仆街騎士打撚完佢又唔洗死,食屎啦 教皇係咪on9架都殺左條龍仲搞乜

3.0個故事好精彩

但英文字幕真心唔知講乜鳩,自從睇到龍族出黎就放棄睇劇情,龍族講果D英文好似文言文咁都唔知點睇

自己skip scene,上bili睇中文好過

頭先係咪有個53lv巴打add我
add完我又唔講野
有冇人打16

我仲未開過16人副本
有冇人打16

我仲未開過16人副本

每日副本喎 16lv 個個

哦,誤會左
我可以打
id:Reg Dana
有冇人打16

我仲未開過16人副本

每日副本喎 16lv 個個

哦,誤會左
我可以打
id:Reg Dana

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞