Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(13) Airport DLC 1.14.0-f9

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
workshop d 人改個樣啫
個system係官方整
不過都係因為容易整mod e隻game先咁多人玩
有無人買左??
係一條Key換晒定分開??
本體同已經有果D DLC會點??
多一條Key可以送俾人??
分開
多咗送俾人
e種設計師級數既我整唔到
咁依個又點睇
https://youtu.be/0j5n0HK3iD0
咁咪抵過呢個好多?https://store.steampowered.com/bundle/2202/Cities_Skylines_Collection/
想請教唔買ADD IN淨玩BASE GAME會點?
已買
抵好撚多
唔買dlc有啲mod可能用唔到
喺 workshop download 咗啲𨋢嘅 asset 想起𨋢塔
但彈咗個 距離太短 嘅句子出嚟唔畀放落地圖
大家有冇一樣情況
你係咪steam 買?
有冇用Loading Screen Mod (Airport fix)?
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2731207699&searchtext=
如果有lsm都lag,咁可能你電腦負荷唔到
呢個game 一人多啲就冇得玩
我玩一個鐘就lag 到要停,已經用speed slider 減到4成
嗰個係ram嚟
呢隻game你多assets嘅16gb都好易爆
唔夠ram所以用埋c drive做temporary paging file
結論係個drive好快收皮
唔夠ram 用就會用HDD 做ram
結論: 快d 加ram
我部機有64GB RAM,但有D workshop save 去Load到25-26GB就停左係度
隻game太舊program
玩得多就明白點解香港某啲路成日塞車
好在有巴打提一提
之前係steam買幾個DLC都唔捨得,依家一次過買晒都唔肉赤
諗起之前跟地圖由堅尼地城開始起到中上環
望返轉頭啲車已經喺西營盤嗰段皇后大道西打晒蛇餅
即係無用?
諗緊32上唔上64好
呢個作者好勁
好想玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞