Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(13) Airport DLC 1.14.0-f9

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
好想放個長假期慢慢玩
有冇巴打可以share你地個mod list
小弟啱啱回鍋玩家 唔知有咩應該用

我會依山/海岸 起高速公路網
單向路我一般只會用係公路或者工業區出入口
另外我會係每一區出口開一條回頭路
將藍隧道東隧交匯處係咪Cities Skylines現實版?
要換左路先
唔係,game 可以鳩起同亂剷。冇實距動態模擬駕駛同安全因素,又冇財政、地質、結構銜接、施工安排。
呢堆冇用而且冇乜用。咁闊都仲兩側電車軌,冇分隔。
我就唔使換,冇 AN 同唔識出標誌標記唔考慮。而家啲人直情玩到要 唔 load vanilla asset 嚟慳 RAM。
我覺得自己克制唔好亂咁起
有 real time 同 TPM 拎黎咩交通模擬器都 ok
依家已經加到 32Gb 先岩岩好夠用
一定要有
Traffic manager
Node controller
Network multi tool
Auto line colour
Roundabout builder
Fine road anarchy
Move it
Auto bulldozer
Precision engineering
Find it

可以有可無

Intersection marking tool
Parallel road tool
Roundabout builder

仲有堆唔知去咗邊
Touch this
Loading screen mod

應該係咁多,都成幾個月冇玩
唔該巴打
聽講啲嘢順咗,諗緊遲啲玩返
終於入得翻
Extra Landscaping Tools [1.15.0-f2 FIX]
Thx a lot可以一次過鏟曬舊個d再down過 前日入game發現load左半個鐘都入唔到 懷疑有嘢未更新
見免費down咗嚟玩 玩到我r哂頭
Write Everywhere 0.1 (beta 1) https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2887458944
又有新嘢玩
下個星期 update 應該唔會爛咁多嘢?... 不過佢終於要加個更新警告
仲可以係咁加features/ dlc
都唔洗咁急住出2
其實啲traffic AI 要update 一下同埋可唔可以俾人customise 啲票價客運根本冇可能賺到錢,貨運同郵政又一蚊都冇得收
Could not load type 'Problem'. [System.TypeLoadException]
Details:
No details
一開始時間又出事
邊到免費我見stream特價咋喎
免費我都想down
Play game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞