Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(13) Airport DLC 1.14.0-f9

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
想問下巴打用咩software 整
見你整建築物好快手
我都試過玩blender
勉強起到個模 不過去到uv mapping就完全唔掂
thx bro得閒研究下
可惡 想要
同埋想問兩樣嘢
1 點樣改公共交通路綫嘅總站
每次改完條綫 佢就會求其搵個分站泊低不扎堆

2 唔知點解啲巴士喺總站上客 上到 500% 都唔開走
好似啲蚊吸血抆唔走支針 吸到爆咗咁樣
1 你先搵總站,然後去巴士站揀圓形拖走
2 你有冇用TMPE? 你定嘅traffic rule 令佢搵唔到路線
紅巴飛車
大家平時樓同樓中間啲空地會點裝飾
成個非洲大草原咁好肉酸
有用 TMPE
我係所有路綫都會唔肯開車 我又冇 set rule
咁你有冇用biofuel bus depot , 呢個asset 有 bug
你講 ploppable 定 growable?地圖已經有嘅話我會搬附近唔啱位啲樹入去,阻住起嘢同開住 tree anarchy 喺路上嗰啲,因為唔想諗種咩樹。起啲行人路,可以用本身有凳之類 prop 嗰啲,噉就扮到公園/庭園;又有捷徑劃過街區鼓勵行路。
起停車場就係運作上必須,唔想諗使唔使喺邊個位起多層停車場就用地面停車場鋪滿大啲嘅空地。
有冇輕鐵站嘅 asset
有冇1比1香港地圖推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞