Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(13) Airport DLC 1.14.0-f9

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
終於等到出二了
一出就開始玩
終於有錢出第二集
估唔到近期最令我期待嘅game
係cities skylines 2
我都係 呢隻GAME 8年 玩極都仲有野玩
希望唔係好似CIM 咁第二集衰咗啦
由讀書玩到變港奴
近兩三年都無咩時間玩了
cim第2集唔係有得自己起路咩?
CIM2最大敗筆位就係佢個時間表同埋啲鳩咁嚟啲地鐵站
最好原生game有rico
嚴格嚟講獨特建築本身都有職位,係唔會賣商業或者咁多高教育噉解。住宅純粹係太細,佢個成就似暗示有嘢唔同。
所有建築都有職位,唔顯示係敗筆
Sim city交通方便真係贏cs成條街,sc真係似係玩經營城市一分一毫都要計到盡但cs就係城市設計無經營嘅感覺巴士、地鐵都係裝飾品
等睇一開波又係閹割版然後瘋狂推DLC
反而唔覺得第二集可以有乜改變,要出依家都好齊全,最多咪改吓畫面用新engine寫返同一隻驚出嚟,好似hitman咁
你點解會覺得初版係有齊第一集D野
CIM2 on9 timetable
地鐵又on9要u turn/車廠調頭
呢d game DLC 地獄就預左啦
點會basic game 齊哂

佢肯執好個系統唔洗下下都走去裝mod同驚有update 炒mod都偷笑
次次都想開個香港黎玩,但舊save永遠crash左,新mod又唔識
我意思就係話第二集有少無多,改都係改engine, 玩起上嚟都係第一集咁
城市冇錢,市長要去電話亭執散銀
C:S除咗公共交通,未試過蝕錢
終於有2

Recap
玩 CS1 部機都窒 睇嚟唔使玩 CS2

雖然我依家部電腦好耐都冇開嚟打機
咁高要求我怕你要玩 A Train 先掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞