Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(13) Airport DLC 1.14.0-f9

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
點樣可以整地鐵過海?
如果你冇mod, keyboard 由陸上㩒keyboard down arrow , 㩒幾次就可以落地底,然後一路拉去你想嘅路線

mod 就用Klyte45 嘅Fine Road Tool https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1844442251&searchtext=road+tools
呢個mod 同move it 一齊用絕配
要分兩部份喎,你要係想要高度做左一條路,有reference height, move it 揀全個島to object height 再用landscaping tool smooth 同level
要低過海床(海下隧道),或填高海床(沉管、臨時填海明挖回填)。
想問部電腦要咩spec先run得好
應該要有16gb ram, 好食Ram
主要係ram?食cpu定gpu多啲定ram就夠
起左DLC入面D工業區係咪會影響本身劃出黎既工業區?
係有d影響

大學無人讀?係咪要等D人小學中學咁升上去?

除左GAME入面既整地工具有冇好D既地形MOD可以推薦?GAME原生果個超唔好用
你用唔慣啫

D車既行車AI係咪無得救?
裝mod tmpe
cpu 同ram
Ok唔該,咁我i5-12400加3060,32gb ram應該夠做?
夠啦
再屎d都得
因為e隻game其實都已經好多年前
好,唔知佢會唔會岀新,砌咗應該有排用
Btw麻煩晒你
16GB最低,應該32GB起跳。
感謝
問題已經解決
加番2隻獅子好好多
好奇用工業級或者server級電腦嚟推隻game上唔上到60fps
如果dlc都限免就好
隻Game最大優點就係Steam入面的workshop,其他平台呢一點好難比得上
當然如果只玩遊戲原裝野,從其他平台入手係冇問題
有無mod可以整到地下河
又或者響河上面起公園
留個名Btw呢度有冇人玩(過)Surviving the aftermath

想整香港地圖
各位ching有冇好用嘅assets/道路
主要想要道路mod
因爲本人嘅建築/detailing 技能係一個笑話
16一定爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞