Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(13) Airport DLC 1.14.0-f9

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
攪清楚,原本畫嗰個area係落patch前畫所以唔計,畫一個新嘅冚咗佢就ok
嗚嗚…起一個機場百幾萬冇晒…仲要遇著死亡潮
建議唔好太快升3級,好燒錢
有冇巴打用緊workshop dl嘅巴士站?我dl咗幾個bus stop pack但係唔識點replace原本個game preset嘅巴士站
你要係content manager enable asset ,然後入game 平時巴士menu 最後個位見到
建議唔好拆出面條路,因為啲巴士線會自己migrate
拆完之後再擺番原位,較返好啲線
總站冇問題,但係條巴士線沿途嘅bus stop stand就改唔到,dl咗bus stop pack都揾唔返d asset
留名
成功搞掂
用高速公路交匯處模式交匯火車路軌
留名
負評係畀佢,即係你整得好
唔應該出消防
用緊IPT2
開新線/加車都好(巴士),個站有客但係啲人唔上,仲要個個站條條線都係咁

其他map又無事,有無人都有呢個問題
個discord server畀嗰幾隻支那人搞到污煙漳氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞