Cities: Skylines 自由度最大建城遊戲(13) Airport DLC 1.14.0-f9

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
page up down
個港口起既時候, 自動有一條線連左出去公海線
但係公海線個格我未開到, 我估會唔會係要買左個格先叫真係連到線?
唔使,不過你個港口無咩人用可能係要等一陣,未必咁快有船
我工業區連左港口條路, CUT左公路, D工業即刻停哂投訴無買家
完全唔明點解佢地唔肯用港口
呢個問題我都想搞清楚
黃色既工業區係未只做輕工出貨係比城市商業區優先
如果有10格商業區10格工業區咁
工業區會俾貨商業區先而唔會出口就算封咗佢路
如果工廠dlc既工廠就會出口先多過本地消化
唔似
我用dlc 工業結果都係一樣唔肯用港口出貨
你要check 下係咪真係connent 到
或者你可以搵另一個位試下
或者我應該開個新save試下
起一個密閉工業區接去碼頭
https://youtu.be/ML8K9WluJ8Q

Biffa用龍運巴士清客
想買 train station dlc
有無網站/片參考下點樣將個城設計得靚D

我D SAVE個個都係一樣, 無咩創意, 想吸收下新IDEA
Youtube 大把教學
youtube好多都係實用性技巧

有無邊個你記得係比較美感少少既角度去分享
https://youtu.be/f5AsRP9hl3U

1係行下街睇下香港唔同地方
搵下靈感
做特價買唔買New Player Bundle好?
sunset harbor好似麻麻地
整緊錦泰苑 Po啲圖share下先
好靚喎巴打
想問下 解除車輛limit 個mod 叫咩名?
有冇得整地面電車
單軌電車好易嘈到班居民 又嘥位
好似某個dlc有
Snow 個個DLC
諗緊買唔買好
買返嚟又唔會用冬天 mode
變相淨係買嚟玩電車
幾十蚊都要計
我記得有人整左輕鐵版
唔買就無得用
https://youtu.be/oe2qwOkyl6s
佢d城舊到二戰年代到好未來都有
咁呢種DLC商法又真係克人憎嘅
明明大部份野都係Workshop啲人整先
佢自己整唔好隻Game就事後拎玩家啲成果賣錢
不過講咁多都係買啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞